Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Létezik ilyen sci-fi sorozat...

Létezik ilyen sci-fi sorozat egyáltalán?

Figyelt kérdés
Amiben nem csak tini szerelem, meg romantika, és dumálás van non-stop, hanem esetleg űrhajók, futirisztikus látvány, és hasonlók. Igazán szeretnék nézni egy jó sorozatot, de mind dögunalom. A 12 majmot láttam, az jó volt, de a többi, huh...Ha valaki tud 1 jót, kérem ne titkolja el!

2017. aug. 31. 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Firefly
2017. aug. 31. 22:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

csillagközi romboló

the expanse

2017. aug. 31. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor te űrutazós sci-fit szeretnél? Űroperát? Mert abból nincs olyan sok.

Romantika és dumálás viszont minden sci-fi sorozatban van bizonyos szintig. Az szerintem minden sorozatban van.

Nézd végig a Star Trek összest, az tényleg a jövőben játszódik, űrhajó az van benne dögivel, viszont rengeteget dumálnak benne.

Mondjuk sokat segítene, hogy miket láttál eddig a 12 majmon kívül.

2017. aug. 31. 23:15
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Battlestar Galactica. Egyik legjobb sci-fi sorozat, bar szamomra minden mufaj kozul a legjobbak kozott van. Szamomra egy ugyancsak nagyon jo, bar ez mar sokak altal kritizalt sorozat a Babylon 5.
2017. aug. 31. 23:20
 5/14 anonim ***** válasza:

"bar ez mar sokak altal kritizalt sorozat a Babylon 5."

A Babylon 5 "kritikusai" jobbára abba kötnek bele, hogy gagyin néz ki, basszus mit várnak egy 90-es évek elején készült sorozat CGI effektjeitől?

2017. aug. 31. 23:28
 6/14 anonim válasza:
Westworld, bar ebben nincs urhajo meg hasonlo, de sci-fi a javabol es elgondolkodtato nagyon.
2017. aug. 31. 23:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Firefly

Battlestar Galactica

Farscape

Star Trek összes

2017. szept. 1. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a sorozatoknak sokszor viszonylag szűkös a költségvetése, gondolok itt mondjuk a Dark Matterre (de a Firefly is ez a kategória), ami űrhajós, a sztorija se rossz, de azért nem úgy néz ki, mint egy Star Wars.

Írd le, mik voltak, amik nem tetszettek.

2017. szept. 1. 11:38
 9/14 anonim ***** válasza:
The 100- Visszatérők. Nekem ez lett a kedvenc sorozatom.
2017. szept. 1. 12:51
 10/14 A kérdező kommentje:
A Battlestar jónak tűnik, és a többi választ is köszönöm. Már minden sci-fi filmet láttam, ezért gondoltam, hogy megpróbálkozok egy sorozattal is. De csalódottan tapasztaltam, hogy a hangsúly egyikben sem a látványon, űrhajókon, stb van, hanem az emberi kapcsolatokon, ármánykodáson, és ki kinek a kije vonalon. Erre jó lenne a Született feleségek is.
2017. szept. 1. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!