Daenerys a könyvben való leírás alapján is ilyen dús, férfias szemödökkel rendelkezik?
Ja, még az is külön le van írva, hogy fapofát vág mindenhez. :D
Nyilván nem amúgy...de még mindig nem értem, hogy miért nem lehetett neki befesteni ezüstösre.
*Ja és ha már itt tartunk a szeme sem stimmel, mert lila színű a könyvben.
De mondjuk azt megértem, hogy irritálta volna a kontaktlencse.
Most látom, ezen az első évados képen mintha tényleg be lenne festve...
Mennyire más már a két kép! Én nem hiszem el hogy egy ennyire kidolgozott, részletgazdag világban pont őt nem igazították a könyvbéli énjéhez...
Engem igazából így első ránézésre irritál, elvégre az árnyalt jellemek miatt szeretném elkezdeni a megismerését, és nem, baromira nem egy jó pont neki hogy ezzel szembe egy ilyen teljesen üres szőke haj és kék szem combot állítanak elém :D ezek... annyira tipikus, üres vonások számomra. Meglepő lehet de én most nagyon boldog vagyok annak hallatára hogy lila szeme van :'D és... legalább ezüstös az a szemöldök
Nekem ez egyaltalan nem ferfias szemoldok... attol nagyon messze van. Csak termeszetes, ami sokkal szebb, mint a cernara szedett csikszemoldok.
Nem érdekel hogy neked, vagy hogy nekem mi a természetes, vagy szép, engem az érdekel hogy mennyire hű a leíráshoz. (bár a nők kapásból vékonyabb szemöldökkel rendelkeznek, igénytelenség a részéről az a bozot a szeme felett :d)
Ezt kerestem én!! :D köszönöm utolsó
(a szemöldökkel nem kapcsolatos de a tulajával annál inkább infomáció, érdekes cikk [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!