Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyire furcsa számotokra...

Mennyire furcsa számotokra John (Aegon) és Dany kapcsolata?

Figyelt kérdés
Miért shippelik annyian?A fiú szó szerint az unokaöccse.Közvetlen vérrokona.Mégis erre csorog sok embernek a nyála?Én imádom a dd/lg szerepjátékot,de azért ennyire nem vagyok incest-barát....Az életben is ilyen cukinak tartanátok egy vérfertőző kapcsit?:D Meglátnátok egy apját a saját lányával k...félni és rögtön szívet pislogó emojikká válnátok?Mi lesz a következő nagy ship?Az ifjú Lady Mormont és Tyrion...vagy Sanyi Clegane?

2017. aug. 31. 10:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Figyu,kétszer említettem hogy szerintem nulla kémia volt közöttük.Te direkt kiszűrted,és telibe.zartad a kommentjeimet?

Én nulla kémiát látok köztük,a színészi magaslatokat megy hagyjuk inkább.Jó színészek,de azért ne!!!!!!!!!444444!!!!!!!!!!

Tormund és Brienne...na köztük volt kémia...ahogy Tormund nézett Briennre,minden nő arra vágyik,hogy egyszer majd rá is úgy nézzenek.

2017. szept. 8. 08:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ultragáz. Történetileg sincs semmi értelme, nem ad semmi pluszt, karakteridegen is, erőltetett, ráadásul propagálja a vérfertőzést ami nem csak undorító de veszélyes is. Én konkrétan hányok tőle.
2018. aug. 18. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!