Lattam egy Furcsa ANIME-t kb 10 Evvel ezelott aminek nem tudom a cimet, segitenetek?
A sztori eleg roviden: A jovoben egy ujfajta drog okoz eleg kellemetlen mellekhatast egyes egyenek anusz nelkul jonnek a vilagra es mint kek torpok neznek ki. Ezeket uldozi egy robot fejvadasz. Valami kiralyno meg orult tudos is van benne, a vegen pedig ez az orult tudos osszeferceli a fejvadaszt meg a kiralynot egy lennye...
Tudom eleg bizarr de erre emlekszem. Nem voltam betepve se hasonlok...
Ha valaki tudja mi lenne ez annak megkoszonnem
Majdnem...Nem tudom mi volt a cime, talan fejvadasz, vagy valami hasonlo, mar vegig kutattam mindent, minden lehetseges modon, de semmi. Anno a szomszed hozta PTE-rol, megneztuk aztan ledobta az agyam a szijjat. Valami gyuruszeru jelado volt az anuszba felhelyezve, es amikor elmentek WC-re creditet kaptak erte. A kek torpek vezetoje egy masik mutans, rajott hogy a kek torpikek amikor megszuletnek a drogfuggo szulotol akkor meg normalisan neznek ki es megkapjak az anusz gyurut, es csak utanna fejlodnek a rosz iranyba. Kitepte kb 20-30 torpebol a gyurut es beepitette a lany foszereplobe. Tudom, hogyan hangzik. Nincsenek ilyen perverzioim, egyszeruen csak zavar, hogy lattam, de nem emlekszem a cimere.
A BIRDMAN cimu fimmel voltam igy, az alcimere emlekztem, de magar a Focimre nem, korbe is rohogtek. az alcim: Unexpected Virtue of Ignorance
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!