Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyire furcsa számotokra...

Mennyire furcsa számotokra John (Aegon) és Dany kapcsolata?

Figyelt kérdés
Miért shippelik annyian?A fiú szó szerint az unokaöccse.Közvetlen vérrokona.Mégis erre csorog sok embernek a nyála?Én imádom a dd/lg szerepjátékot,de azért ennyire nem vagyok incest-barát....Az életben is ilyen cukinak tartanátok egy vérfertőző kapcsit?:D Meglátnátok egy apját a saját lányával k...félni és rögtön szívet pislogó emojikká válnátok?Mi lesz a következő nagy ship?Az ifjú Lady Mormont és Tyrion...vagy Sanyi Clegane?

2017. aug. 31. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
tökre várható volt :D szerintem elso evad ota mindenki ezt várta :D mert mindketten szimpik, és király/királynő jeloltek :D
2017. szept. 2. 14:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Sokan erre vártak?Max.azok akik olvasták a könyvet.Meg király és királynő?Ez egy indok?Mndegy elfogadom más véleményét is persze,csak nekem fura.A 7. évadban egyébként számomra olyan hirtelen jött ez a szál,nem lett rendesen felépítve...3.vagy 4.részben találkoztak először...Pár beszélgetés,kínos csönd,nulla kémia...én így gondolom.
2017. szept. 2. 15:02
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

Végre valaki!! Gyűlölöm őket együtt. (Egyik kérdésemben pont erről szitkozódok nagyban:D) A Targaryeneknél még aztmondom "oké" a vérfertőzős dolog, mert ugye akiben tiszta sárkány vér folyik, azt nem fogja a tűz.(Ha jól tudom..csak soris vagyok a könyvet nem olvastam,bár előbb találtam volna rá, mint a sorozatra) Meg Dany ebben "szocializálódott" ha lehet így mondani. De Jon számomra akkor is Stark marad. (Észak fiaként nevelkedett és ugye félig az is)

De nálam ez csak a kissebbik dolog. Annyira irritál Dany meg az a hatalmas önfényezése. Az elején még kedveltem, de egyre arogánsabb lett.. Utálom, hogy Jon bepapucsult ráadásul észak nevében. Remélem Lyanna Mormonttól majd megkapja a magáét:D

2017. szept. 2. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Ja igen,és baromira átlátszó ez a nagy "szerelem", hogy csak a fanok kedvéért rakták bele.
2017. szept. 2. 23:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Én szeretem Danyt....Ja LAdy Mormontról annyit...láttam egy mémet,amin az állt,ha Lady Mormontnak is lettek volna sárkányai,már két évaddal ezelőtt véget ért volna a sorozat. :D Nagyon sokan emlegetik,hogy ez a "szerelmi szál" a fanok kedvéért lett megcsinálva.Vannak akik azt mondják,a könyvben van említés róla.Tudod,hozzák össze őket,de legalább építették volna fel rendesen azt a szálat...Nem pár kínos beszélgetés,nuku kémiával fűszerezve.Olyan mintha a forgatások végén jutott volna a készítők eszébe,hogy jah,basszus,srácok.LEsz még egy szerelmi szál.Vissza mindenki!Szóval ez a kivitelezés nagyon nevetséges lett.Amúgy a hetedik évad kiváló,csak nekem ez az erőltetett szerelmi szál nem jön be.
2017. szept. 3. 01:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Az évad nekem is bejön, meg úgy majdnem minden ezen kívül.:D Az meg a másik. Lehet nem utállom őket ennyire együtt, ha rendesen kivitelezik és értelmet adnak ennek a szerelmi szállnak.
2017. szept. 3. 13:14
 7/12 anonim ***** válasza:
36%

1. Magával a vérfertőzéssel semmi gond! Dany anyja és apja (akik egyben Jon nagyanyja és nagyapja) testvérek voltak.

Tudtátok hogy Eddard apja (Rickard Stark) akit az Őrült Király kivégeztetett ő is az unokatestvérét vette el feleségül (a szülője testvérének a gyerekét)? Pont úgy mint pl Tywin Lannister is. Ezzel sincs gond.

A Targaryen-eknél pedig szinte minden második generációban testvér házasodott testvérrel évszázadok óta. MI EZZEL A GONDOTOK HA EDDIG NEM ZAVART AZ ILYEN HAT ÉVADON KERESZTÜL? Unokatestvérrel házasodni nem is vérfertőzés a sorozat világa szerint (és szerintem sem), az annál közelebbieket, a vérfertőzéseket pedig már évek óta emlegetik a sorozatban. EDDIG MIÉRT NEM ZAVART HA MOST MEG IGEN?

2. A "románc" elég rosszul lett kidolgozva tényleg. Nem tudtam elhinni hogy ezek egymásba szerettek vagy bármi ilyesmi. (Maximum hogy megkívánták egymást és dugni akartak egy jót, de az más).

2017. szept. 3. 18:24
 8/12 A kérdező kommentje:

A vérfertőzés nem jó dolog,több milliárd ember van a földön.Válassz magadnak egyet,aki nem a rokonod!

Igazából a vérfertőzéssel nem volt bajom a sorozatban,igazából én az e kettő közötti nagy hype-ot nem értettem.Ahogy te is írtad,nem volt hihető az egész.

2017. szept. 3. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

A sorozatban/könyvben a Targaryen-ek azért csinálják, mert így tudták megőrizni leginkább a "Sárkánylovagló génjeiket", miután a legtöbb valyriai kihalt és ez egy tradíció volt a Valyriai Birodalomban is évezredeken keresztül. Nem egyik napról a másikra találták ki hogy hugi most dugni akar a bratyóval. Volt története a dolognak.

Elég bénán lett kidolgozva a románc. Mintha csak kanosak lettek volna egymásra aztán dugni akartak volna szerelem nélkül.

2017. szept. 4. 13:58
 10/12 anonim ***** válasza:
azért vannak oda az emberek ezért a kapcsolatért mert a színészek olyan magaslatokba emelték a színészi teljesítményt (főleg az utolsó évadban) hogy olyan szinten forr köztük a levegő és olyan kémiájuk van hogy egyszerűen muszáj szurkolni nekik
2017. szept. 8. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!