Mennyire furcsa számotokra John (Aegon) és Dany kapcsolata?
Végre valaki!! Gyűlölöm őket együtt. (Egyik kérdésemben pont erről szitkozódok nagyban:D) A Targaryeneknél még aztmondom "oké" a vérfertőzős dolog, mert ugye akiben tiszta sárkány vér folyik, azt nem fogja a tűz.(Ha jól tudom..csak soris vagyok a könyvet nem olvastam,bár előbb találtam volna rá, mint a sorozatra) Meg Dany ebben "szocializálódott" ha lehet így mondani. De Jon számomra akkor is Stark marad. (Észak fiaként nevelkedett és ugye félig az is)
De nálam ez csak a kissebbik dolog. Annyira irritál Dany meg az a hatalmas önfényezése. Az elején még kedveltem, de egyre arogánsabb lett.. Utálom, hogy Jon bepapucsult ráadásul észak nevében. Remélem Lyanna Mormonttól majd megkapja a magáét:D
1. Magával a vérfertőzéssel semmi gond! Dany anyja és apja (akik egyben Jon nagyanyja és nagyapja) testvérek voltak.
Tudtátok hogy Eddard apja (Rickard Stark) akit az Őrült Király kivégeztetett ő is az unokatestvérét vette el feleségül (a szülője testvérének a gyerekét)? Pont úgy mint pl Tywin Lannister is. Ezzel sincs gond.
A Targaryen-eknél pedig szinte minden második generációban testvér házasodott testvérrel évszázadok óta. MI EZZEL A GONDOTOK HA EDDIG NEM ZAVART AZ ILYEN HAT ÉVADON KERESZTÜL? Unokatestvérrel házasodni nem is vérfertőzés a sorozat világa szerint (és szerintem sem), az annál közelebbieket, a vérfertőzéseket pedig már évek óta emlegetik a sorozatban. EDDIG MIÉRT NEM ZAVART HA MOST MEG IGEN?
2. A "románc" elég rosszul lett kidolgozva tényleg. Nem tudtam elhinni hogy ezek egymásba szerettek vagy bármi ilyesmi. (Maximum hogy megkívánták egymást és dugni akartak egy jót, de az más).
A vérfertőzés nem jó dolog,több milliárd ember van a földön.Válassz magadnak egyet,aki nem a rokonod!
Igazából a vérfertőzéssel nem volt bajom a sorozatban,igazából én az e kettő közötti nagy hype-ot nem értettem.Ahogy te is írtad,nem volt hihető az egész.
A sorozatban/könyvben a Targaryen-ek azért csinálják, mert így tudták megőrizni leginkább a "Sárkánylovagló génjeiket", miután a legtöbb valyriai kihalt és ez egy tradíció volt a Valyriai Birodalomban is évezredeken keresztül. Nem egyik napról a másikra találták ki hogy hugi most dugni akar a bratyóval. Volt története a dolognak.
Elég bénán lett kidolgozva a románc. Mintha csak kanosak lettek volna egymásra aztán dugni akartak volna szerelem nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!