Szerintetek ki a legutáltabb Naruto Shippuden\Boruto pár?
Még nem néztem végig a Ship-et de drága tesóm le spoilerezte xD így tudom milyen párok lesznek..
Akiket én nagyon utálok:
1. Sasuke x Sakura
2. Naruto x Hinata
Az 1.-t kifejezetten rühellem és már irritál:3
Nektek? :)
U.i.: Elnézést a hibákért stb.
"A történet szép kerek, le van zárva, és az események teljesen logikusak, ahol lehetne egy kicsit spekulálni, hogy akkor hol is van benne a logika, ahelyett, hogy ti hozzá nem értő szerencsétlenek leszóljátok az írót, aki tudtommal 20 éve dolgozik a sorozaton, és sokkal jobban átgondolta a dolgokat, mint ahogy ti azzal a primitív logikátokkal átláthatnátok! És nyugodtan lehet jelenteni a moderátoroknak, de ha van bennetek egy kis tisztesség, akkor értékelitek, hogy ennyi időt szántam rátok, és talán észreveszitek, hogy mit is akarok mondani! Köszönöm a figyelmet!"
Itt a bizonyíték, hogy csak egy elvakult, habzó szájú fan vagy. Ha szerinted a Naruto történetvezetése logikus, olvasd el legalább az animemanga palota értékelését. Angolt nem merek ajánlani, a magyart talán megérted. Ha szerinted ez logikus, komoly gondok vannak nálad logika terén.
"A történet szép kerek, le van zárva, és az események teljesen logikusak, ahol lehetne egy kicsit spekulálni, hogy akkor hol is van benne a logika, ahelyett, hogy ti hozzá nem értő szerencsétlenek leszóljátok az írót, aki tudtommal 20 éve dolgozik a sorozaton, és sokkal jobban átgondolta a dolgokat, mint ahogy ti azzal a primitív logikátokkal átláthatnátok!"
A Naruto és a logika :DDD Ahol a fanservice miatt a 13 éves, tömeggyilkos, mentálisan labilis és világ életében rettegett Gaarából 2 év alatt, 15 éves korára Kazekage lesz :D Teljesen hiteles, mi a primitív logikánkkal nem érthetjük meg, hogy a legtöbb hatalommal járó posztot miért egy, az emberi életét évekig játéknak tekintő, zavarodott gyerek kapta meg :DD Közben Konohában ezt a tisztséget nem merték a 3 legendás sannin egyikének szintje alá adni :D
Komolyan az ilyen arcok miatt van minden anime toplistán a 20 legjobb anime között 7 gintama film meg a gintama, logika rulz :D
Mondhatni azt, hogy igazából a NaruSasu páros lett volna érzelmes(xd)
Naruto végig küzdött érte, Sasuke sem bírta tovább a végén és elismerte őt, vissza jött a faluba. Habár tudom hogy nem melegek de akkor is😂. Egyépként én is jobban örültem volna a NaruSaku párosnak mint a NaruHina párosnak.
NaruHina nagyon nem jött be :(
Naruto mellé sokkal jobb illett volna Sakura, Sasuke mellé pedig Karin :)
Az én véleményem szerint teljesen jó lett a lezárás ezekkel a párokkal.
Az előző kommenteket végigolvasva nem foglalnék pártot egyik "oldallal" sem, de megpróbálom röviden leírni, hogy én, hogy látom:
Szerintem azért nem kapott akkora figyelmet a 2 páros szerelmi világa, mert mindkettő az elejétől kezdve várható volt, ezért inkább a mellékszereplők kaptak egy kicsit nagyobb hangsúlyt. Így ennél a 4 szereplőnél minden a mi képzeletünkre van/volt bízva. Mind Naruto, mind Sasuke történetéből a küzdelem volt kiemelve, amihez saját véleményem szerint, leegyszerűsítve a a példámat, elég hülyén jött volna le mondjuk, hogy egy Naruto-Madara fight kellős közepén Naruto monológjában megjelenik egy ilyen, hogy basszus... én szerelmes vagyok Hinatába... :D Persze, egyetértek azzal, hogy a pár tucat fillerbe bele lehetett volna vezetni egy ilyen szálat. Naruto részéről hiába volt Sakura az első nagy szerelem, beletörődött abba, hogy ő mindig Sasukét fogja szeretni és a kis tök fejével összerakta a dolgokat, hogy Hinata mit érez iránta. Sasuke részénél pedig muszáj volt, hogy valakivel összehozzák, mert az Uchiha klán nem halhat ki, és ki volt a legcélszerűbb? Hát az, aki az elejétől fogva, szüntelenül szerette, ahhoz pedig nem tudnék hosszabb sztorit elképzelni, minthogy berakták volna egy részbe, hogy Sasu annyit mond, hogy "én is szeretlek", nem az a nagyon érzelgős figura, tehát nem várhatunk el tőle egy fél órás romantikus monológot.
Nekem sem jöttek be ezek a párok, semmitmondó a kapcsolatuk egymással, és hiába volt várható már a kezdetektől, valahogy sosem tudtam szurkolni Hinatának vagy Sakurának, hogy jöjjön össze a nagy szerelmével, mert egyszerűen nem értettem, miért szeretik szerelemből a két főszereplőt. Naruto és Hinata már kisgyerekkoruktól fogva ismerik egymást, oké. Naruto egyszer megvédte őt pár rossz gyerektől, oké. Onnantól kezdve szinte nem is találkoztak, vagy ha igen, Hinata irreálisan reagálta le a találkozásaikat (elájult, elpirult, kínos helyzetbe hozta magát stb.), engem pedig ez végig irritált az egész sorozaton keresztül. Meg az, hogy plátói szerelmet táplál egy fiú iránt, akit különösebben nem ismer, csak egyszer megmentette őt. Pfej.
Sakura pedig akkor lett szerelmes Sasukéba, mikor Ino bejelentette, hogy szereti őt, ezen összevesztek, pedig azelőtt Ino védte meg mindig. Hasztalan, semmitmondó karakter, első pillanattól fogva gyűlöltem, folyton csak sírt, ordibált Narutóval és rebegtette a pilláit Sasuke felé. A Shippuudenben kezdte összeszedni magát, nem volt annyira felesleges, de a karaktere még mindig ugyanolyan undorító, mint előtte.
Naruto szemszögéből nézve a dolgokat, mindig is arra vágyott, hogy elismerjék a faluban, ne közösítsék ki, bánjanak vele is emberként. Plátói szerelmet táplál Sakura felé, két érvet hangoztat mellette, hogy csinos meg okos, azt kifújt. Sasukéval azonban nagyon mély köteléket alakított ki az évek során, megvédte őt, a nyomába eredt, s mikor mindenki ellene volt, akkor is kitartott mellette, kérte a Raikagét, hogy könyörüljön meg rajta, hagyta, hogy Karui megverje és még sorolhatnám, de a lényeg annyi, hogy sosem árulta el őt és végképp nem adta fel Sasukét. Ez egy nagyon szép dolog volt Narutótól, hogy kitartott Sasuke mellet a végsőkig s még azután is. :)
Sasuke azonban mindig is egy rideg, távolságtartó, különc ember volt, aki képes volt saját érdekeit a másiké elé helyezni. Számára Sakura és Naruto nem voltak mások, csak idegesítő koloncok, mindkettejüket többször próbálta megölni. Mégis azt mondta, hogy mindenkivel sikerült megszakítania a kötelékeit, kivéve Narutóval. Akkor hogy is van ez? A Gaidenben azt olvastam, hogy már a kezdetektől fogva gyengéd érzelmeket táplált a pink ribizli felé...
Lényeg a lényeg így este 10-kor: ha fogadnánk, hogy Narutonak Sasukevel vagy Hinatával szorosabb a köteléke, Sasukéra fogadnék minden pénzemmel.
U.I: azért aranyos pár ember logikája, hogy Hinata szereti Narutót, Naruto Sakura felé táplál gyengéd érzelmeket, beletörődik, hogy a kis ribizli mindig is Sasukébe volt, van és lesz is beleesve, utána elfogadja Hinata érzéseit és szerelmesek lesznek egymásba, holott addig Hinata nem volt több egy havernál. Na már most, ha van egy lány, akinek tetszel (tegyük fel, fiú vagy), de te már kiszemeltél valaki mást, akibe reménytelenül bele vagy zúgva, de tudod, hogy soha nem fog téged viszont szeretni, belemész egy szerelmi kapcsolatba azzal a lánnyal, csak mert "elfogadod az irántad táplált érzéseit"? Lehet, soha nem is találkoztál még vele, csak pár mondatot váltottatok egymással egész életetekben, vagy laza haveri kapcsolatban álltok, és ha összejöttél volna azzal a lánnyal, soha a büdös életben nem tekintesz úgy rá, mint lehetséges parteneredre. Ennyit a Naruto x Hinata párról.
A Naruto-Hinata páros jó és előre megtervezett volt.
Ugyanis az alap Naruto-ban (mikor még csak a kiadónak mentek a részek) Hinatát alapból Narutonak szánták, viszont az alap Narutoban Sasuke nem létezett.
A kiadó dobta vissza, hogy kell a főhősnek egy rivális, akivel végig rivalizálhat.
Sasuke nélkül Naru-Hina sokkal nagyobb szerepet kapott volna, meg kb. az összes kapcsolat is mert Naruto-Sasuke rivalizálása, beindította nagyon a nézőket és sok rész készült belőlük ami rohadt sok időt elvett.
De ha Sasukét kivesszük, lehet Hinata lett volna eredetileg a 7-es csapat 3. tagja.
Vagy Sakura "eredeti" férje, akit kilőttek Sasuke miatt, bár azt nem tudom.
Én kíváncsi lettem volna egy Sasuke nélküli Narutora.
(az Uchiha szál akkor is meglett volna, csak másabb lett volna vmivel, Néha érezni, hogy Sasuke benyomott karakter, mivel ha kivesszük az Uchiha szálat, csak egy mogorva srác jön ki aki a részek 90%-ban Narutoval rivalizál, semmi több)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!