Szerintetek ki a legutáltabb Naruto Shippuden\Boruto pár?
Még nem néztem végig a Ship-et de drága tesóm le spoilerezte xD így tudom milyen párok lesznek..
Akiket én nagyon utálok:
1. Sasuke x Sakura
2. Naruto x Hinata
Az 1.-t kifejezetten rühellem és már irritál:3
Nektek? :)
U.i.: Elnézést a hibákért stb.
"Csak szólok, hogyha az alkotó szemszögéből néznéd a művet, akkor nem szólnád le."
Az alkotók mikor mutattak bármit is abból 500-600 részen át, hogy Naruto érez valamit Hinata iránt? Mikor? Ezt válaszold meg. Mikor volt olyan kapcsolatépítés, mint Shikamaru és Temari esetében? Soha. Narutóra egy jelenetet, fejezetet nem szántak az alkotók félezer részen át, hogy tényleg bemutassák, hogy szerelemes. Sasukénál dettó semmit, de semmit nem mutattak. Volt rá félezer rész, hogy felépítsék a kapcsolatukat. Miért nem sikerült érdemben bemutatni az övéket, még a mellékszereplőkét meg igen?
"Illetve még annyit, hogy már az első részben eldőlt, hogy Hinata szerelmes Naruto-ba, szóval ne gyertek már a fanok igényeivel. :D Még Sakura esetében rendben, mert Sasukéba minden lány szerelmes volt, de Naruto x Hinata már az első részben el volt rendelve"
Szöveget érzelmezni sem tudsz, ugyanis már az elejétől Naruto oldaláról kérem számon azt, hogy mikor mutatták be, hogy bármi komolyat érez Hinata iránt? Mikor tett bármi olyan gesztust, mint Sakura irányába, akibe szerelmes volt? Soha. Aztán meg összejöttek. Igazad van, nem volt légből kapott, teljesen fel volt építve.
Na jó, úgy látom, ti teljesen reménytelenek vagytok...
Akkor elmondom még egyszer utoljára, hogy mi a helyzet, és ha eljut az agyatokig, akkor volt értelme, ha meg nem, akkor feladtam.
Naruto a nők terén mindig is lassú volt. Nem értette a célzásokat, amik az iránta táplált érzelmekre utaltak. Ez volt Hinata esetében is, és később Shionnál is. Aztán Hinata egyértelműen kimondta, hogy mit érez Naruto iránt a Pein elleni harcban, de Naruto ezután nem nagyon tudott foglalkozni a dologgal, mivel Sasuke teljes mértékben lekötötte a figyelmét, tekintve, hogy meg akarták öletni. Ezután kb. kirobbant a háború, ami a Shippuuden végéig tartott. NEM VOLT IDEJE LÁNYOKKAL FOGLALKOZNI! Ami Sasukét illeti, ő is hasonló volt. Ő mindig is az a flegma, arrogáns, magának való, bosszúszomjas egyén volt. Minden lány rajongott érte, és nem igazán izgatta. A különbség az, hogy pl. Ino is szerelmes volt benne, de végül még ő is lemondott róla, hogy "Jó, akkor öljék meg.", míg Sakura a végsőkig kitartott az érzelmei mellett, ami Naruto segítségével sikeresen eljutott Sasukéhoz. És azt is figyelembe kéne venni, hogy Sasuke még a testét is feladta volna a bosszúhoz szükséges erőért, és minden kötelékét el akarta szakítani. Akkor majd pont a csajozásra fog időt szakítani? Naruto Kurama miatt VÉGIG az Akatsuki célponja volt, és mivel vagy az életéért küzdött, vagy edzett, neki sem nagyon volt ideje ilyesmire. Például Shikamaru és Temari esetében nem volt ilyesmi. Nem voltak ennyire a figyelem középpontjában, és nem volt rajtuk ekkora teher. Ők megengedhették maguknak a szerelmet. És ismét kiemelném azt is, hogy IGENIS SZÁMÍT AZ A 3 ÉV! Mert minden ott bontakozott ki Naruto és Hinata közt, illetve Sasuke és Sakura közt, mert itt Sasuke elfogadta Naruto célját, és úgy döntött, hogy segíti. Nem kellett már a bosszún gondolkoznia, és megengedhette magának a szerelmet, miután rájött, hogy Sakura az egészet komolyan gondolja, hogy annyi év után sem mondott le róla, és így volt ez Naruto és Hinata esetében is. Naruto kisgyerekkora óta ismerte Hinatát, aki mindig is kedves volt vele, és aggódott érte, és miután Narutonak is leesett, hogy mi van, teljesen érthető, hogy elfogadta az érzéseit, még ha eddig csak barátként tekintett is rá. És azt is szeretném kiemelni, hogy a mangát egy ember írta, és egyikőtök sem az. A történet szép kerek, le van zárva, és az események teljesen logikusak, ahol lehetne egy kicsit spekulálni, hogy akkor hol is van benne a logika, ahelyett, hogy ti hozzá nem értő szerencsétlenek leszóljátok az írót, aki tudtommal 20 éve dolgozik a sorozaton, és sokkal jobban átgondolta a dolgokat, mint ahogy ti azzal a primitív logikátokkal átláthatnátok! És nyugodtan lehet jelenteni a moderátoroknak, de ha van bennetek egy kis tisztesség, akkor értékelitek, hogy ennyi időt szántam rátok, és talán észreveszitek, hogy mit is akarok mondani! Köszönöm a figyelmet!
87%-os, neked nem jutnel az agyadig semmi. Feltűnt, hogy én arról beszélek, amit az alkotó bemutatnak nekünk? Feltűnt, hogy én a kapcsolatépítést kérem számon, amit megkaptunk két mellékszereplőnél is, de náluk nem? Feltűnk, hogy engem ne, az izgat, amit te beleprojektálsz abba, amit nem láttunk? Az a világon senkit ne izgat elhiheted, a mű szempontjából pedig lényegtelen.
Tipikus egybites fan vagy, aki képtelen egy művet a látottak alapján értékelni, elemezni, inkább a saját projekciód még hozzáadod és boldog vagy. Roppant szánal,as hozzáállás, kritikaírásnál pedig csak a saját hiteltelenséged ásod meg vele. A való életben értő közösségnek el ne mond ezt az agymenést, mert rögtön lejön mindenkinek, hogy erre alkalmatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!