Naruto movie-kal lenne kérdésem? :3
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a moviek be vanna sorolva hogy pl.: a 150. rész után az első movie 150. rész után a 2.movie... (!!!SHIPPUUDEN!!!) és ha igen akkor valaki le irná hogy mikor kell megnézni ay hogy?! vagy egy link is jó lesz (kezdőanimés vagyok) köszi előre is!!2017. aug. 29. 15:20
1/1 anonim válasza:
Hét, én láttam az összes movie-t és végig az animét is, bár konkrétan nem lehet (szerintem) részekhez csatolni, de én nagyjából így nézném meg:
- anime 1-40. rész
- 1. movie
- anime 41-70. rész
- 2. movie
- anime 71-90. rész
- 3. movie
- anime 90-175. rész
- 4. movie (valahol ezek között a részek között érdemes belőni, mondjuk egy unalmasabb filler szakasz között)
- anime 176-480. rész
- ezek között valahogy belőni az 5. és 6. movie-t
- anime 480. rész után movie 7.
- anime 481-500. rész
- movie 8.
Nem kell ezeket pontosan szám szerint betartani, csak viszonyításként írtam, hogy én nagyjából így gondolom :)
Jó időtöltést hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!