Kinek tetszett a Star Wars Lázadók 3. évada?
Egy két résztől eltekintve borzasztó volt.
Legjobban Maul halálán voltam kiakadva. Vagyis nem azon h meghalt hanem h miért nem mutattak belőle többet? Miért nem volt legalább egy rész amiben ténylegesen megismerjük. Neeeem helyette inkább voltak droidokról meg pilótákról szóló kitöltő részek. :D
Srácok egy kis OFF kérdésem lenne:
Volt szó róla hogy a rebels 3. évadában több dolog is canon lesz (pl Revan, bár ő nem lett az, ha jól tudom), és hallottam is hogy pl a mandalóriai háború már kánon, ezekből mennyi igaz, és nagyjából mik lettek visszaemelve a régi kánonból?
3-as!
Ha kérdésed van, írd ki, ne egy kérdésnél tett fel. Egyébként ez kikötés. Tudod, abban a listában van, amit akkor látsz, amikor éppen választ írsz egy kérdésre.
Én nem nézem a Star Wars - Lázadókat, de követem az azzal kapcsolatos híreket.
6-os:
Ki is írtam, hogy OFF. Tudom a szabályokat.
Ha pedig ennyire zavar, jelents nyugodtan a választ.
Egyszerűen nem volt kedvem külön kérdést kiírni, mivel ezt a kérdést már sokan látták és válaszoltak is rá, gondoltam itt több választ kapok.
BTW, most is OFFolok, bocs
A 4. évad előzetese alapján a mandalóri háború kánon lesz.
Egyébként nekem tetszett a 3. évad, de nem volt olyan jó mint a Clone Wars, néhány rész pedig kifejezetten bosszantó/gyermeteg volt, és semmmi funkciója nem volt (pl. az űrben éneklő droid).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!