Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek tetszett a Star Wars...

Kinek tetszett a Star Wars Lázadók 3. évada?

Figyelt kérdés

2017. aug. 28. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
én elkezdtem nézni többször is,de a 3. résznél tovább sose jutottam,mert nem érdekel úgy mint a cw.
2017. aug. 28. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy két résztől eltekintve borzasztó volt.

Legjobban Maul halálán voltam kiakadva. Vagyis nem azon h meghalt hanem h miért nem mutattak belőle többet? Miért nem volt legalább egy rész amiben ténylegesen megismerjük. Neeeem helyette inkább voltak droidokról meg pilótákról szóló kitöltő részek. :D

2017. aug. 30. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Srácok egy kis OFF kérdésem lenne:

Volt szó róla hogy a rebels 3. évadában több dolog is canon lesz (pl Revan, bár ő nem lett az, ha jól tudom), és hallottam is hogy pl a mandalóriai háború már kánon, ezekből mennyi igaz, és nagyjából mik lettek visszaemelve a régi kánonból?

2017. aug. 31. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
A 3.évad 13.részében volt egy utalás a Mandalori háborúkra
2017. aug. 31. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nem volt rossz az évad de én már nagyon várom a 4.évadot hogy mi lesz a vêge
2017. aug. 31. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:

3-as!

Ha kérdésed van, írd ki, ne egy kérdésnél tett fel. Egyébként ez kikötés. Tudod, abban a listában van, amit akkor látsz, amikor éppen választ írsz egy kérdésre.

Én nem nézem a Star Wars - Lázadókat, de követem az azzal kapcsolatos híreket.

2017. szept. 1. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os:

Ki is írtam, hogy OFF. Tudom a szabályokat.

Ha pedig ennyire zavar, jelents nyugodtan a választ.

Egyszerűen nem volt kedvem külön kérdést kiírni, mivel ezt a kérdést már sokan látták és válaszoltak is rá, gondoltam itt több választ kapok.

BTW, most is OFFolok, bocs

2017. szept. 1. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:

A 4. évad előzetese alapján a mandalóri háború kánon lesz.

Egyébként nekem tetszett a 3. évad, de nem volt olyan jó mint a Clone Wars, néhány rész pedig kifejezetten bosszantó/gyermeteg volt, és semmmi funkciója nem volt (pl. az űrben éneklő droid).

2017. szept. 4. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!