Aki látta már a Zsivány Egyest, annak hogy tetszett? Jó film? És Darth Vader mennyit szerepel benne, nagy szerepe van vagy csak olyan, mint Lukenak az 7. résznél?
Holnap megyek a moziba ezt megnézni és már nagyon várom!
Légyszi ne írjatok semmi spoilert, semmi csattanot meg ilyeneket, csak röviden annyit h mennyire tetszett és Vadernek mennyi szerepe van benne!
Előre is köszi!
Nekem jobban tetszett az Ébredő erőnél, szerintem jobban elkapták Mickey egérék a témát.
Nem világmegváltó SW film, vannak ebben is hülyeségek, de már csak az utolsó fél óráért megéri a mozijegy az árát.
A főhősnő is sokkal szimpatikusabb, mint a tátott szájjal birkán bámuló lány az Ébredő erőből.
Szerintem iszonyatosan jó lett. Oké, nem voltak egyáltalán elvárásaim, de ha rossz lett volna, nem írnám ezt:D
Az Ébredő Erőt egyértelműen felülmúlta, de hát ezt nem is volt nagyon nehéz ugye:D
Vader meg keveset szerepel, de zerintem nem is baj, hiszen már 6 film szólt róla és a családjáról, épp itt az ideje, hogy foglalkozzanak a galaxissal is:D De amikor szerepel, akkor hozza a karaktert, félelmetes, szerintem nagyúrhoz megfelelően korrekt és... hát érezni, hogy ő egy igazi Sith:D
Szóval szerintem 8-9/10et simán megér a film
Vader keveset szerepel,de nekem már az az öt perc megérte a jegy árát.
És mikor a film végén felálltam,majdnem visszaestem.
Szerintem iszonyatosan (és csak ez,vagy egy csúnyább szó fejezi ki) király volt,Vader menő,a többi szereplő menő, a film meg rohadt jó.
Az ébredő erőnél sokkal jobb,pedig nekem az is eléggé tetszett Rendeen visszahozza a Star Wars élményt.
Zseniális a film, imádtam.
Vader jelenete pedig hihetetlenül ütős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!