Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta már a Zsivány...

Aki látta már a Zsivány Egyest, annak hogy tetszett? Jó film? És Darth Vader mennyit szerepel benne, nagy szerepe van vagy csak olyan, mint Lukenak az 7. résznél?

Figyelt kérdés

Holnap megyek a moziba ezt megnézni és már nagyon várom!

Légyszi ne írjatok semmi spoilert, semmi csattanot meg ilyeneket, csak röviden annyit h mennyire tetszett és Vadernek mennyi szerepe van benne!

Előre is köszi!

2016. dec. 20. 17:05
 1/8 anonim válasza:
Időhúzás a sztori,de jobb az Ébredő erőnél,ha belevették volna,miért félelmetes Vader meg a kancellár osztaga kitűnő film lett volna.Így viszont csak jobb a 7esnél.
2016. dec. 20. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
És Vadernek mennyi szerepe volt benne?
2016. dec. 20. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó volt. Holnap megyek és megnézem mégegyszer. Vadernek kb 5 perce volt, de milyen 5 perce. Csak azért megéri elmenni mégegyszer.
2016. dec. 20. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Köröket ver az Ébredő Erőre, pedig szerintem az se volt rossz. Viszont ez a film... ez egyszerűen zseniális
2016. dec. 20. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem jobban tetszett az Ébredő erőnél, szerintem jobban elkapták Mickey egérék a témát.

Nem világmegváltó SW film, vannak ebben is hülyeségek, de már csak az utolsó fél óráért megéri a mozijegy az árát.

A főhősnő is sokkal szimpatikusabb, mint a tátott szájjal birkán bámuló lány az Ébredő erőből.

2016. dec. 20. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem iszonyatosan jó lett. Oké, nem voltak egyáltalán elvárásaim, de ha rossz lett volna, nem írnám ezt:D

Az Ébredő Erőt egyértelműen felülmúlta, de hát ezt nem is volt nagyon nehéz ugye:D

Vader meg keveset szerepel, de zerintem nem is baj, hiszen már 6 film szólt róla és a családjáról, épp itt az ideje, hogy foglalkozzanak a galaxissal is:D De amikor szerepel, akkor hozza a karaktert, félelmetes, szerintem nagyúrhoz megfelelően korrekt és... hát érezni, hogy ő egy igazi Sith:D

Szóval szerintem 8-9/10et simán megér a film

2016. dec. 24. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Vader keveset szerepel,de nekem már az az öt perc megérte a jegy árát.

És mikor a film végén felálltam,majdnem visszaestem.

Szerintem iszonyatosan (és csak ez,vagy egy csúnyább szó fejezi ki) király volt,Vader menő,a többi szereplő menő, a film meg rohadt jó.

Az ébredő erőnél sokkal jobb,pedig nekem az is eléggé tetszett Rendeen visszahozza a Star Wars élményt.

2016. dec. 30. 11:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Zseniális a film, imádtam.

Vader jelenete pedig hihetetlenül ütős.

2016. dec. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!