Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Rick and Mortynak lesz...

A Rick and Mortynak lesz magyar szinkronja?

Figyelt kérdés
És ha ige körülbelül mikkora várható?

2017. aug. 26. 13:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen lesz 2017 dec 1. Comedy Central 23:30

Magyarhangok Justin Royland mint (Rick) Háda János

Justin Royland mint (Morty) Baráth István

További hangok:

Chris Parnell (Jerry Smith) - Seder Gábor

Spencer Grammer (Summer Smith) - Pekár Adrienn

Sarah Chalke (Beth Smith) - Zakariás Éva

Kari Wahlgren (Jessica) - Hermann Lilla

Tom Kenny (Squanchy) - Berkes Bence

Maurice LaMarche (Abradolph Lincler) - Sörös Miklós

Brandon Johnson (Mr Goldenfold) - Bolla Róbert

Dan Harmon (Madárember) - Varga Gábor

Phil Hendrie (Punci igazgató) - Varga T. József

Cassie Steele (Tammy) - Gulás Fanni

Magyar szöveg: Torma Péter

Hangmérnök és vágó: Másik Zoltán

Gyártásvezető: Somogyi Tímea

Szinkronrendező: Kemendi Balázs

Produkciós vezető: Földi Tamás

2017. nov. 1. 15:08
 12/27 anonim ***** válasza:
2017. nov. 2. 11:09
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Na az előzetest látva ezt is elcseszték...
2017. nov. 24. 13:00
 14/27 anonim ***** válasza:
73%

Jövő héttől kezdődik a sori, gyerekek!

Mondjuk én sejtettem magamban jó előre, hogy magyarul el lesz cseszve...

Angolul viszont zseniális a R&M, én másodszorra nézem végig, és mindjárt befejezem. :)

2017. nov. 24. 21:52
 15/27 anonim ***** válasza:
45%
Update: Láttam a promót, és hát...ez a szinkron valami borzalmas. Tudtam, hogy el lesz b..aszva a szinkron, egy percig sem csodálkoztam rajta.
2017. nov. 25. 13:17
 16/27 anonim ***** válasza:
5%

Magyarországon miért ekkora tabu amúgy TV-csatornán eredeti hangos filmet adni magyar felirattal? Jártatok Szlovákiában, Romániában, Szerbiában valaha? Ott a TV-ben fő műsoridőben, országos kereskedelmi csatornáknál van rengetegszer, hogy feliratos film megy eredeti nyelven. A magyarok ilyen lusták olvasni?

És igen, egyszer régen volt egy világszínvonalú szinkronszínészetünk (rengeteg jó filmnél nagyon jó a magyar szinkron, jobb is néha mint az eredeti). De rengetegnél meg szar és már előttem írták, hogy sok jelentés elveszik ilyenkor, stb-stb.

Tudni kéne hogy mit szabad és mit nem szabad leszinkronizálni.

2017. nov. 25. 13:48
 17/27 anonim ***** válasza:
2017. nov. 28. 23:36
 18/27 anonim ***** válasza:
5%

Villamos mérnök vagyok, a tesóm informatikus és együtt lakunk egy albiban. Sokszor jönnek át közös barátok (hetente-kéthetente) filmezni estére és a legtöbb ÚJ filmet/sorozatot eredeti nyelven nézzük. De még ezek a diplomás, elvileg angolul tudó haverok is lusta dögök sokszor feliratot olvasni (pláne felirat nélkül eredeti angolt nézni...) és megszavazzák hogy nézzünk szinkronnal mindent.

Annyira rossz ez az élmény, hogy így viselkednek az emberek. És most olyan emberekről beszélek, akiknek legalább van egy angol középfokú nyelvvizsgája. Nyilván ha valaki abszolút semmit nem tud angolul (pl szüleim gyakorlatilag), akkor velük nézek magyart szívesen. Csak ez a lustaság hihetetlen, meg annak a felfogása hogy manapság több minden jobb az eredeti nyelven, mint szinkronnal, mert a magyar szinkron már nem olyan jó, mint mondjuk 15-20-30 éve volt.

2017. nov. 29. 13:15
 19/27 anonim ***** válasza:
Tegnap le is ment két rész. Mit szóltok?
2017. dec. 2. 08:49
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még amikor Rcik and Mortyt vetítetnek a tvben? csak most értesültem róla,és bár a világért sem cserélném le az internetes, reklámnélküli, jó minőségű, rendesen leszinkronizált részeket egy kalap hirdetésekkel telenyomott, összekapirgált tevefosra, de azért kíváncsi lennék milyen tvben nézni :D . Szóval mikor adják máskor?
2017. dec. 2. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!