Batman vs Superman-ben amikor bruce feloldotta a
titkosítást, előtte elaludt véletlen és ki volt az az
álmában, aki mondta, hogy " Lois kell neked. Túl korán
jöttem? "
Szerintem Flash. Elvégre ott voltak a villámok, meg ő tud az időben is utazni, legalábbis elég sok képregényben és animációs filmben megtette.
2017. aug. 19. 14:27
2/7 A kérdező kommentje:
de hogyan álmodhatott róla? most benne volt komolyan az álmában? Teljesen paradox az egész..összevissza. Most az elején is mutatta az acélember film egyik részletét ugye, bruce wayne szemszögéből, hogy " ő is ott volt amúgy "
Ez érthető volt...De a film adhatna magyarázatot, hogy hogyan mászik csak úgy a semmiből az álmába flash..Aztán most emiatt kezdhetek hiányt érezni, hogy valamelyik filmben megint benne van ez "az egyik szuperhős feltűnik a másikéban de csak egy kis időre" rész..Most ezzel csak megzavarja a nézőt szerintem..Igen elkészült az igazság ligája és abban benne lesz, de legalább az előzménét tudnánk, ami nekem most a nagy kérdés..ugye elvileg ő flash, akkor MIT KERESETT AZ ÁLMÁBAN, ELVÉGRE NEM IS ISMERI BATMANT..telyesen paradox mondom..Valaki segítsen aki tud erről valamit.
2017. aug. 19. 14:48
3/7 anonim válasza:
A jövőben ismerni fogja és mint mondta az álomban túl koránra jött vissza. Amúgy ne keress logikát, az ilyen szuperhősös filmek sose sikerülnek túl logikusra. Például Zod is nyugodtan megtehette volna, hogy arrább megy pár millió km-t és a Marsot kolonizálja, de az nem lett volna az igazi.
2017. aug. 19. 21:14
4/7 A kérdező kommentje:
á értem már. Köszi
2017. aug. 20. 10:26
5/7 A kérdező kommentje:
Na de akkor mire célozhatott, amikor azt mondta, hogy Lois kell neked? :D Eddig nem volt hasznára Lois nem?
2017. aug. 20. 10:28
6/7 A kérdező kommentje:
csa kez maradt már az egyetlen fennmaradt kérdésem
2017. aug. 20. 10:29
7/7 anonim válasza:
Én arra tippelek, hogy Loist valaki kicsinálja és Superman átmegy hardcore módba és kicsit keményebbre veszi a szitut. Nem egy ilyen képregény és animációs film volt, amiben egy-egy balul elsült dolog után kicsit keményebbek lettek a szuperhősök és onnantól kezdve lazán felaprították a bűnözőket. Valószínűleg a látomásban is egy olyan világot láttunk, amiben hasonló lett a szituáció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!