Batman vs Superman-ben amikor bruce feloldotta a titkosítást, előtte elaludt véletlen és ki volt az az álmában, aki mondta, hogy " Lois kell neked. Túl korán jöttem? "
de hogyan álmodhatott róla? most benne volt komolyan az álmában? Teljesen paradox az egész..összevissza. Most az elején is mutatta az acélember film egyik részletét ugye, bruce wayne szemszögéből, hogy " ő is ott volt amúgy "
Ez érthető volt...De a film adhatna magyarázatot, hogy hogyan mászik csak úgy a semmiből az álmába flash..Aztán most emiatt kezdhetek hiányt érezni, hogy valamelyik filmben megint benne van ez "az egyik szuperhős feltűnik a másikéban de csak egy kis időre" rész..Most ezzel csak megzavarja a nézőt szerintem..Igen elkészült az igazság ligája és abban benne lesz, de legalább az előzménét tudnánk, ami nekem most a nagy kérdés..ugye elvileg ő flash, akkor MIT KERESETT AZ ÁLMÁBAN, ELVÉGRE NEM IS ISMERI BATMANT..telyesen paradox mondom..Valaki segítsen aki tud erről valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!