1/10 Bihar Valatonon válasza:
2018 ősze előtt szerintem esélytelen...
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig úgy reméltem...:( IMÁDOM ŐT.
2017. aug. 4. 03:23
3/10 Bihar Valatonon válasza:
Elviekben lefixálódott a Supergirl-ben megismert Hoechlin féle Superman saját sorozata, de már lezajlott az idei őszi szezonban új évados, és a jövő év első felében kezdődő sorozatok beharangozói, és azok között nem volt. Szóval, ha meg is valósul az legkésőbb a következő évben lesz, rosszabb esetben 2019 első felében. Be kell érned Justice League-es mozifilmes változattal...:)
5/10 anonim válasza:
Hamarosan lesz a Krypton, ami a bolygó elpusztulása előtt, Kal-El nagyapjának idején fog játszódni. Elvileg a fő témája az időutazás lesz, szóval akár Superman is feltűnhet benne. Ezenkívül még ugye a Supergirlben szerepelt pár részben.
Az viszont esélytelen, hogy saját sorozatot kapjon - legalábbis az elkövetkezendő években.
6/10 Bihar Valatonon válasza:
Egyáltalán nem esélytelen akár már jövő ősszel sem... :D
7/10 anonim válasza:
Mutass nekem Hivatalos információt, ami ezt álátámassza.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen láttam a Smallvillet a Lois és Clark superman legújabb kalandjait is az összes superman filmet és nézem a supergirlt is. Remélem Tyler ténleg leszerződött annak nagyon örülnék :) Egyépként tudnál erről egy linket küldeni? Mármint hogy hol láttad hogy lehet hogy leszerződött!?
2017. aug. 13. 20:58
9/10 anonim válasza:
Nem szerződött le, máshová van szerződve.
10/10 A kérdező kommentje:
Hova?
2017. aug. 14. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!