Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Spanyol HBO-nál hogy lehet...

Spanyol HBO-nál hogy lehet véletlen kiadni a legújabb Game of Thrones részt?

Figyelt kérdés

Sziasztok !!!

Ha valaki nem tudná megint a vártnál hamarabb kijött a legújabb rész. NYUGI NEM LESZ SPOILER belőle ez nem az a téma :D

Inkább azt nem értem hogy lehet véletlen levetíteni a legújabb részt ? Szerintem akik az HBO-nál dolgoznak nem idióták így biztos nem csak véletlen mulasztás miatt került ki.

Vagy ha igen akkor hogy mükődik ezeknél a TV-s cégeknél ? Előre megkapják az egész évadot és szerződést írnak alá hogy minden héten ekkor kell levetíteni a legújabb részt ?

2017. aug. 19. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül tették ki. Direkt. Így nagyobb a médiacirkusz, nagyobb a profit. Ráadásul valami oylasmit olvastam, hogy egy teljes órára kint hagyták, ahhoz meg azért elég hülyének kell lenni, hogy a kezelőben (ahol minimum húsz ember dolgozik) senki ne vegye észre hogy egy teljes órán át, ki van rakva az új rész.

Tavaly szerintem tényleg véletlen volt, de idén abszolút direkt rakták ki, viszont túl egyértelmű lett volna, ha Amerikában "teszik ki véletlenül" a részt ezért választottak valami európai országot.

2017. aug. 19. 12:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem a tv-ben adták le, hanem az HBO go-n vált elérhetővé. De így is mindenbizonnyal direkt volt.
2017. aug. 20. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!