Milyen csavart tennétek ebbe a filmbe? 4 16 éves srác bennragad a suli tanáriába, hülyéskednek szórakoznak. Miket csináljanak? Mi legyen a csavar a törénet végén?
Most szerencsés leszel, elárulom neked a nagy titkom, amit, ha filmet csinálok, tuti bele fogok tenni:
Mindig is ezt terveztem, hogy ha valaha történetet, vagy forgatókönyvet írnék, akkor ez benne legyen. Tuti dolog, és minden történetbe belepasszol.
KÉSZEN ÁLLSZ?
Bonyolítsd túl a történetet a lehető legjobban, a végére legyen olyan izgalmas, hogy az olvasónak már pattanásig feszüljenek az idegei, hogy mi lesz a legvége és a végén: CSAPÓDJON BE EGY METEOR. És minden elsötétül:D Képzeld el, mondjuk ha a Pókembert így fejezték volna be!:D
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket. Nagyon hálás vagyok.
Igazából több mindent szeretnék. Tehát ez a foci ez jó meg a kávé géppel szórakoznának naplót írogatnák.. csak ez kevés. Valami izgalmat is szeretnék bele tenni és a végére egy fordulatot. Sose voltam jó a forgatókönyv írásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!