Tényleg csak olyan kevés pontot érdemel a Világok harca imdb szerint (6,5)?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon erős dráma és remek horror film volt emlékszem azt gondoltam a nézése közben, hogy azok jártak végül jól, akik az elején elporladtak vége volt egy másodperc alatt nem kellet átélniük ezt a horrort. Na ezért egy jó dráma ez egy jó horror film.2017. aug. 3. 21:45
1/5 A kérdező kommentje:
A holnap után kapott ennyi pontot, ami amúgy pocsék.
2017. aug. 3. 21:46
2/5 anonim válasza:
Nekem mindkettő nagyon bejön.A Holnapután is meg a Világok harca is,bár a második részt nem láttam,mert ugye van neki,de nem is nézem meg, mert semmi jót nem írnak róla.
3/5 A kérdező kommentje:
A második meg 2,1 pontot kapott :O inkább nem kockáztatom meg
2017. aug. 4. 00:52
4/5 anonim válasza:
szerintem is jó film.
én még moziban láttam és emlékszem a fogadtatásra.
azért húzták többen a szájukat,mert egy scifi akcióra,esetleg sci-fi kalandfilmre számítottak,nem pedig scifi horrorra,ami időnként beleállítja a sza-rt az emberbe,olyan parák és félelmek vannak benne nyíltan vagy árnyaltan megfogalmazva,és mindezt egy kisgyerekkel végigélnie az átlagember főhősnek,hogy még nehezebb és kiszolgáltatottabb legyen az egész.
lehet e miatt nem tetszett sokaknak.
5/5 anonim válasza:
előző vagyok.
nah a holnap után meg pont az amit lehet várni egy könnyed scifi kalandfilmtől.
igazi középszer,tini vonal,totális happy end.
az meg pont azért tetszik sokaknak mert azt kapják amit várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!