Mit érdemel az a nagymama, aki szerint a lányunoka nem is unoka, ne is vigyük megmutatni se, majd ha lesz fiú unoka, akkor szóljunk?
Amíg csak terhes voltam,úgy gondoltuk,majd ha meglesz,meglátja,megváltozik a véleménye,ki ne szeretne egy édes kisbabát,hisz a legkeményebb szivűeket is elbűvöli.
Megszületett,már 1 hónapos,de még rá se nézett,pedig a szomszéd utcában már járt azóta,hívtuk is többször,amikor még korházban voltunk,oda is hívtuk,de megmondta,nem érdekli.
Terhesség előtt normális volt,velünk most is az lenne,ha nem hoznánk szóba a kislányunk.
Hát ne is lássa, ha találkoznátok az utcán, húzzatok el.
Bezzeg az én anyósom lányt akart saját magának is (lett 3 fia és 4 fiúunokája).
Abszolút távolságtartást érdemel.
Feledjen el!
Nem nagymama.
Akinek a lányunoka nem kell, az a fiú unokát sem fogja megkapni.
Első két hétben hivtuk többször,kértük nézze meg.
Most már megmondtam,ha akarná se mutatnánk meg,öregedjen meg egyedül.
Erre hív minket,hogy mikor megyünk már hozzá,rég voltunk,de csak ketten menjünk a férjemmel.A férjem vette fel a telefont,én már csak arra mentem be,hogy felemelt hangon elküldte melegebb éghajlatra.
Nyugodjon meg nagymama, a lányt nem kell megnézni, de majd a fiúnál is tegyen ugyanígy!
Eszem megáll..
anyósod nem normális. soha többé nem is keresném.
csak a férjedet sajnálom,hogy szembesülnie kell azzal,hogy ilyen nem normális anyja van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!