Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Tom Hanks filmeket csak én...

A Tom Hanks filmeket csak én szeretem?

Figyelt kérdés

Rengeteg barátom túl komolynak titulálja a filmjeit. Én ettől függetlenül imádom a filmjeit és szinte mindet láttam. Nekem a 3 kedvencem a

Ryan közlegény megmentése

Forrest Gump

Polar express

Aki szereti a filmjeit megtenné, hogy leírja a 3 kedvencét? Köszönöm előre is. :D

2017. júl. 29. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem csak te szereted őket. Nekem 4 kedvencem van tőle, a Forest Gump, Apolló 13, Da Vinci kód és az Angyalok és démonok. Valóban a komolyabb filmek jellemzik, de attól még lehet szórakoztató egy film, hogy komoly.
2017. júl. 29. 15:16
 2/14 A kérdező kommentje:
A baráti társaságomból nagyon kevesen szeretik, pedig ha egy filmben ő szerepel, az a film egy jó filmnek fog számítani.
2017. júl. 29. 15:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert manapság már az a divat, hogy látványos legyen a film a sztori nem számít. Ezért van egyre kevesebb nézhető film.
2017. júl. 29. 15:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Erről is tettem fel kérdést régebben.
2017. júl. 29. 15:49
 5/14 anonim ***** válasza:

Angyalok és démonok

A DaVinci kód

Phillips kapitány

Forrest Gump

A számkivetett

Ryan közlegény megmentése

Kapj el ha tudsz!

Apollo 13

Ezek a kedvenceim tőle

2017. júl. 29. 16:06
 6/14 A kérdező kommentje:
ezeket mind szeretem :D
2017. júl. 29. 16:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is kedvelem, de egy nagy bajom van vele, az, hogy szinte mindig ugyanazt a karaktertípust játssza, egy idő után ez már unalmas.

Azért szeretem a filmjeit, a kedvencem a Forrest Gump és a Kapj el, ha tudsz

2017. júl. 29. 17:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért a karrierje elején csinált pár könnyedebb filmet is,mint az ami sok az sokk,egyik kopó másik eb,joe és a vulkán,legénybúcsú,az első még szórakoztató is.de hogy a kedvenc 3 filmem soroljam Ryan közlegény megmentése,Forrest gump,Egyik kopó másik eb
2017. júl. 29. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem vagyok a legnagyobb rajongója (bajom nincs vele, csak a filmjei általában nem nekem készülnek), de rengeteg ismerősöm imádja, szóval nagyon nem vagy egyedül ezzel. Ha kedvencet kéne mondani, akkor a Toy Story 3.-at mondanám (nem tudom ez mennyire ér), vagy pedig a Pénznyelőt (ez pont könnyedebb).
2017. júl. 29. 19:52
 10/14 HalkHogen ***** válasza:

Az egyik kedvenc színészem - döbbenetes filmográfiával a háta mögött. Tényleg sok filmje van, ami bejön.

A kedvenceim:

Philadelphia

Számkivetett

Halálsoron

2017. júl. 29. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!