Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az baj, ha nem szeretem a...

Az baj, ha nem szeretem a magyar filmeket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a magyar filmek nem tudnak izgatni, láttam már párat, de a többségük unalmas ripacskodás. Legalábbis én annak tartom. Nem érdekelnek se Latinovits Zoltán, se Rudolf Péter, se Csányi Imre filmjei. Szeretem Magyarországot, de a filmgyártásunk szerintem egy liter hugyot nem ér. Mondjuk Bujtor István bunyós filmjeit szeretem. De szinte semmi más magyar filmet. Ti hogy vélekedtek erről?

2017. márc. 4. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Bunkó vagy, ennyi!
2017. márc. 4. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
38%
Miért lenne baj? A magyar filmek nem nagy számok. Van néhány jó, de a legtöbb nem az.
2017. márc. 4. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
A pontozó bunkóknak üzenem: aki szerint a magyar, svéd, japán, venezuelai filmek rosszak, vagy éppen jók, az bizony műveletlen, felszínes, ostoba; röviden bunkó, tahó, sutyerák!
2017. márc. 4. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem baj, mindenki mást szeret és mást kevésbé. Én pl rosszul vagyok a "régi" filmektől, pl 95 előttiektől. Lehet hogy jók a filmek, az is lehet hogy az egyik életem filmje lehetne, de egyszerűen rossz ránézni. Egyedül a Star Wars-ot néztem meg, hogy megtudjam miért ekkora a hype körülötte.
2017. márc. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!