Miért nem szeretem a Tarantino filmeket?
Figyelt kérdés
Sokszor próbáltam már megnézni, de mindig vagy elaludtam, vagy inkább kikapcsoltam, mert untam. Másoktól hallom folyamatosan, hogy mennyire zsenilis, meg imádják, de nekem ez nem jön át. Nem hiszem, hogy azért mert ennyire rossz az ízlésem a filmek terén. Rendezők közül nagyon szeretem Kubrickot pl. Kedvenc filmeim: Mr Nobody, Száll a kakukk fészkére, Vihar sziget, Tökéletes trükk, Harcosok klubja.2017. márc. 6. 11:34
1/2 anonim válasza:
Nem tetszhet mindenkinek :) De tényleg zsenialis Tarantino:) Lehet azért talalod unalmasnak mert van hogy lassan tortennek a dolgok viszont minden egyes mondatnak, mozdulatnak jelentosege van es altalaban csak a filmei vegen all ossze a kep :) Szerintem zsenialis ahogy az utolso pillanatig nem lehet tudni hogy mi lesz a film vege :) Ha eddig nem lattad nezd meg a Django elszabadul-t az biztos hogy nem unalmas! :D persze ez az en velemenyem :)
2/2 anonim válasza:
A feketehumor olyan mint a láb..nem mindenkinek van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!