Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Ti mit gondoltok arról, hogy Jiraiyat vissza hozzák az Edo Tenseijel a Borutoban? Mert valahol olvastam ilyet.

Figyelt kérdés
És még egy kérdés: A Boruto 2. rèszében Iwabe arról beszél, hogy 10 éve még háború volt. és a háborúban lett 17 éves Naruto. Akkor most csak 26-27 éves vagy mi? Mert mindenki azt írja hogy 30 körül (kb.32-33)

2017. júl. 28. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Kunte Kinta Shaka Zulu? Kb. ennyit értettem a kérdésből.
2017. júl. 28. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Első. Ha nem értettél semmit a kérdésből akkor mit keresel itt? Ne legyél hülye...

Kérdező. Én nem olvastam arról, hogy Jiraiyat visszahoznák, de minden megtörténhet. Szerintem akkor egyúttal Nejit is visszahoznák, persze Edo Tenseijel.

Narutoban az évszámokkal, korokkal nagy gondok vannak, de valószínű, hogy akkor jelenleg 26-27 éves.

2017. júl. 28. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
2# Kösz a tippet! :)
2017. júl. 28. 16:31
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
De nézd logikusan ha naruto 27 és tíz ève volt a 4. Shinobi háboru akkor 27-10 17 akkor mar boruto azelőtt meg született mielőtt még össze jöttek hinatával! Meg van itt még valami nézétek meg a konoha hiddent naruto esküvőjével az utolso utolso előtti részt naruto megkéri irukát hogy legyen az esküvőn az apja de ugy hogy azt mondja nem ülök le inni valamit és ott szakéra gondol és most figyelj az animékben szigorúan akkor iszik valaki alkoholt szándékosan ha már be töltötte a nagy kort ez ott asszem 22-24 év mondjuk azt hogy hogy 21 volt nézétek meg azt a részt!!!
2017. júl. 28. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

Már halványabbak az emlèkeim, de az edo tenseihez nem kell az eredeti holttest? Jiraiya meg lement a tenger fenekère, nem kapott rendes remetèst, így nem hiszem, hogy vissza tudnák hozni. Bár, ha kitalálnak valami új technikát...

Amúgy ha visszahozzák, akkor 8D.

Narutonak szerintem is 30-31 èvesnek kell lennie, mert Boruto most kb. annyinak nèz ki, mint a sorozat elejèn Naruto (13), ha meg a 4. shinobi vh után házasodtak Hinatával, ès utána nem sokkal született Boruto, akkor 17(vagy 18)+13 = 30(vagy 31)

2017. júl. 28. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Az hogy a házasság a last után játszódik ahol naruto min 19-20 körül van meg az edo tensei hez kell a vére vagy bőre hog fel támassza meg az ha jiraiyat vissza hozzák nem most lesz a naruto 2 endig ben fel van tüntetve a mgonosz' ott nem az lesz hogy edo tensei hanem ahoz is danzou, de remelem hogy hamar el kezdik mert 10 részes lesz + még itt van a movie fel dolgozasa ami talán 12 részben fog vele férni kb max 8 és csak utána lesz a fö szál igy vagy ugy decembere fog talán lenni az edo tensei hiraiya mert mar énis kiváncsi vagyok erre hogy mit szólna meddig jutott el naruto
2017. júl. 29. 11:25
 7/11 Chestbrah válasza:
The last ban mindenki 19 evese ahogy shikamaru mondta magarol ... akkor meg nem volt therbe esve hinata nyilvan szo al legalabb meg egy ev mire megszuletettt boruto kb azaz akkor 20 naruto. Boruto 13 amikor jatszodik a boruto szoval minimum 33 naruto a borutoban de en inkabb 34 nek mondanam szivesebben. De engem igazabol ami mindig is foglalkoztattott korilag az az elso es a masodik hokage halala volt.
2017. júl. 30. 05:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Énis nagyon szeretném megtudni Jiraiya mit szólna most Narutohoz. És igen az évszámokkal ténleg baj van. Mondjuk én örülnék ha csak 27 évesnek állítanák be Narutot. :DD
2017. júl. 31. 10:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen az 1-2 hokage év száma... Gondolj arra hogy senjuk rokonok az uzumakiakkal igy erős testi erő chakra életerő mondjuk akkor egy uzumaki elél 90-110 év akkor egy senju meg 70-90 hashirama öregségben halhatott meg van neki unokája tsunade aki asszem 50 körül a sima narutoban igy a szulei kb 25 évesen szülték akkor itt vezessük vissza hogy hashirama alapította a falut olyan 25-30 évesen ekörül születhetett a gyereke mondjuk hogy 35 évesen meg született neki 35+25+50=105 ez legalább 4 generáció ami pont a 4. Hokagéra esik de ő halt meg legfiatalabban a homagék közt meg az hogy hashirama és tobimura közt legalább 7-10 év van oké hogy a vissza emlékezés be nem látszik de mivel ött akartak következőnek igy majdnem 1 generációval fiatalabb a báttyánál megy annyi hogy mikor sarutobi vissza emlékezett a tanitoira azaz az 1-2 hojagéra ott fiatalokk voltak ugy 25-30 évesek de szerintem ez csak azert volt hogy tudják a nézők meg ne keljen meg rajzolni öregem őket ugyhogy ők kb annyi kor különbség lehetett a 3. Es 2. Dik közt mint naruto es kakashi közt
2017. júl. 31. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Hashiramat valószínűleg megölték, nem élte meg azt a túl idős kort, de erről biztosat nem tudni. Azért mondom, mert Tobirama elég fiatalon lett hokage, Hashirama után és őt tudjuk, hogy a 2.(?) nagy shinobi háborúban halt meg és azzal együtt hagyta rá Hiruzenre a hokage címert.

Narutoban rengeteg gond van az évekkel. Kishimoto nagyon sok mindent elszámolt.

2017. aug. 1. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!