Mit gondoltok az Egyszer volt, holnem voltban Hookró?
Figyelt kérdés
(a szerepről, személyiségéről, együtt Emmaval, a színész alakításáról?)2017. júl. 1. 19:54
1/3 anonim válasza:
Imádom, olyan jól néz ki ez a csávó, és még az énekhangja is nagyon jó. Tökéletes pasi. 😍Nagyom tehetséges színész, kedvelem a karakterét is. Nagyon szerettem a CaptainSwan párost, nagyon cukik együtt.
2/3 anonim válasza:
Imadom, egyszeruen imadom. Szerettem vegignezni a karakter jellemfejlodeset, Hook-ként oda voltam érte, a szexi, szemtelen kalozert, Killianként pedig a legjobb hos a vilagon. Colin nagyszeru szinesz, az egyik legjobb a sorozatban, jol alakit es gyonyoruen enekel. A CaptainSwan parosert oda vagyok😍 Colin es Jen kozt tagadhatatlan a kemia, Emma es Killian pedig a legedesebb par ami valaha is megfordult a kepernyokon. Es te, kerdezo?
3/3 anonim válasza:
Nagyon szeretem Killian karakterét. Szerintem nem csak helyes maga a színész, hanem remekül alakítja a szemtelen kalózt és később a hősies és odaadó párt Emma irányába. Aranyosak együtt, de jobb szeretem azokat a fanficeket amiben Reginával hozzák őt össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!