Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Hátrahagyottak...

3 napos mákos lecsó kérdése:

Mit gondoltok a Hátrahagyottakról (Leftovers)?

Figyelt kérdés

Szerintem a világ egyik legjobb sorozata.

Most tartok a második évad 6. részénél. Elseje óta nézem.

A Retroshockos videó miatt kezdtem el nézni.

Amúgy Tommy-t most tényleg megerőszakolta a csaj?

2017. júl. 4. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy egyedi és nagyon érdekes sorozat, nem érződik rajta a hollywoodi szkriptdoktorok hatása.

Viszont több helyen az igénytelenséget éreztem a forgatókönyvben, olyan dolgokat nem magyarázott meg, amik nem a sorozat misztikumához tartoztak, hanem csak a "jóvanazúgy" attitűdnek köszönhetőek.

2017. júl. 5. 11:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Végül mindenre kapsz magyarázatot.
2017. júl. 5. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja 1# vel egyet értek és nem mindenre kapsz választ de ami hozzá ad a sorozat misztikumához azt bezzeg megmagyarázák
2017. júl. 13. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy veheted úgy hogy Nora hazudott (szerintem ez a valószínûbb)
2017. aug. 17. 01:04
 5/8 anonim ***** válasza:
3# vagyok 4# miben hazudot Nora hogy járt oda át?
2017. aug. 18. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sok dolog sántít a sztorijával.. Én tegnapelőtt fejeztem be a sorozatot és nekem se jutott eszembe egyből de mostmár nagyon valószínűnek tartom. Ha rémlik, mikor megtelt a kamra a folyadékkal kiáltott egyet, akkor valószínűleg leállították a kísérletet. A történetben pedig talán ő is hisz, megnyugvást talált benne hogy a gyerekeinek már nincs szüksége rá és így tudott túllépni rajta.
2017. aug. 18. 00:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt már sosem tudjuk meg :)
2017. aug. 18. 00:56
 8/8 anonim ***** válasza:
6#-os tényleg igazad van mert azt mondták neki hogy ha sikít leálítják a kisérletet
2017. aug. 18. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!