Tudtok olyan animéket mondani ami magyar szinkronos?
Nana: nagyon megéri megnézni, számomra ez az anime az örök kedvenceim közt az első helyet foglalja)
Vampire Knight/Guilty(sorry ha nem jól írtam): szintén nagyon nagy kedvencem lett top 10-es listámon van
Méz és lóhere (két évadja van) szintén top tizes lista ^^
Van még olyan ami kisebbeknek szól, pl a Totoro, Chiricho szellemországban, Kiki a boszorkányfutár (ezek is kedvenceim) és még ott van a Kilari is, abból anno láttam pár részt, amikor volt még Animax...ha jól tudom az Inuyasha is magyar szinkronos, de erre már nem fogadnék... én asszem ennyit ismerek....ja meg a Romeo×Julia ami szinkronos...ennyit ismerek ha nem csal az emlékezetem
A Lovely Complex szinkronja az egyik legrosszabb, véleményem szerint. Rajzfilmben ritka a jó magyar szinkron, hacsak nem a 80-as évek közepéig.
Kivétel akad néhány, pl a Death Note (37 részes anime) magyar szinkronja kifejezetten jól sikerült, de az ismertebb élőszereplős változatain is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!