Szerintetek Arya Stark a Trónok harcából meg fog halni még ebben az évadban?
SPOILER!!!!
Legutóbbi részben az volt, hogy találkozott néhány Lannister katonával és elárulta nekik hogy azért megy Királyvárba, hogy megölje a Királynőt. Ezen persze mind nevettek, de tényleg ez a célja.
Szerintem nem fog sikerülni neki, mert Cersei mellett mindig ott van az a zombi hegyomlás, aki ellen szerintem semmi esélye Arya-nak. Biztos Cersei szemébe akar nézni, miközben kioltja az életét, nem hiszem hogy beérné azzal ha csak simán megmérgezi a háttérből vagy valami.
Biztos sikerul neki meg ha nem is ebben az evadban... Basszus alakot tud valtani, o kb a legerossebb karakter a sorozatban
Engem inkabb az erdekel h ki menti meg a jeges emberektol a vilagot, vagy a leegett arcu es a tuzimadok vagy a nyomorek stark vagy a koverbolcstanonc
A Hegy is rajta van a halállistáján amúgy.
De már a Freyek megölése is erőltetett hülyeség volt.
Cersei szerintem is meghal. Én egy olyat tudnék elképzelni hogy elkapja az őrület és Jaime megöli. Mekkora fordulat lenne :D
Igen, Arya alakot tud váltani, de nem halhatatlan.
Az Éjkirály seregét pedig a sárkányok fogják legyőzni Daenerysszel az élen.
Nem lenne nagy fordulat, mert pl. akik olvassák a könyvet, azoknak ez már évek óta egy teória, hogy Jaime fogja megölni Cerseit.
Arya pedig nem tud alakot váltani, egyszerűen csak ellopja mások arcát és eljátsza őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!