Az új Majmok Bolygója filmeknek van bármi köze a régi filmekhez?
Figyelt kérdés
most lesz pár nap múlva a legújabb rész a Háború, és kíváncsi vagyok fog e kapcsolódni valahogy a 68-as filmhez2017. júl. 12. 18:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem az előző kettőhöz fog kapcsolódni.
Ezeknek a filmeknek semmi köze a könyvhöz, amely alapján a 68-as film készült.
Ettől függetlenül szeretem a könyvet, a filmet pedig egyenesen imádom :)
2/4 anonim válasza:
mármint a 2 új filmet, a 68-as szerintem nagyon gagyi
3/4 anonim válasza:
Nincs. Rebootolták a történetet. Néhányan előzményként beleerőszakolják az új filmeket a régi univerzumba, de ettől még nem előzmény, csak simán nincs logikai ellentmondásban az új a régivel.
4/4 anonim válasza:
Bátorkodom megjegyezni, hogy az 1963-ban megjelent, A majmok bolygója (franciául: La planète des singes) Pierre Boulle tudományos fantasztikus könyve épp csak köszönőviszonyban van az 1968-as filmmel (filmekkel). Sőt, a mostani filmfeldolgozásoknak is csak annyi közük van a könyvhöz, hogy majmok meg emberek vannak benne.
Érdemes elolvasni, mert nagyon jó csattanók vannak benne, amiket most nem spoilereznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!