Szerintetek is van valóságalapja a régi filmeknek, könyveknek?
Úgy értem régen készültek,amikor még nem léteztek azok a technológiák,amik ma már mindennaposak.
Aztán 20-30 év múlva elgondolkodunk azon,hogy honnan tudták,hogy ez valóság lesz?
Érdekes azért egy kicsit-ti mit gondoltok?
Nem olyan nagy dolog, igazából csak fantázia, és a jelen kori események ismeretének kérdése, hogy képesek vagyon-e többé-kevésbe a jövőbe látni. Például szerintem egyértelmű, hogy a nem túl távoli jövőben Kína átveszi vezető szerepet, azonban az angol nyelv növi ki magát globálisan közismert nyelvvé, nemcsak a közhasználat, hanem az egyszerűség miatt. Ugyanezen a szálon fog a német nyelv kimenni a divatból, ugyanis habár tényleg gyakran használt, de túl bonyolult ahhoz, hogy gyorsan meg lehessen tanulni.
De el lehet menni teljesen science-fiction irányba is, például találunk a közelben egy ősi fekete lyukat, ami körül megindul a virágzás, és hatalmas erőművek épülnek köré, amik képesek az általa kisugárzott hatalmas energiát tegyük fel antianyag formában tárolni, amit akár egyszerűen visszaszállíthatunk a holdra, ahonnan elektromágneses hullámok formájában állítjuk az emberiség rendelkezésére az energiát.
Szóval ha az embernek sok a szabadideje, könnyen el tud ilyeneken gondolkodni, és elég érdekes ötletek is jöhetnek. Most csak idefirkantottam valamit, de remélem példának tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!