Mi a címe ezeknek a filmeknek?
Már nagyon régen láttam őket,az egyik arról szólt,hogy van egy szerelmes pár,látnak egy hullócsillagot,és kocsival utána mennek,aztán jön egy fejszés gyilkos,aki valamilyen elmegyógyintézetből szabadult,és kinyírja őket. Meg voltak benne űrlények,akik valmilyen vírust terjesztettek,zombik lettek tőle az emberek. Ha jól rémlik,kukacszerű lények voltak a vírusok,és a végén lángszóróval ölték meg őket egy partin. Ha jól emlékszek az eleje fekete-fehér volt,és volt benne egy zsaru is,meg egy tolókocsis srác,és ő volt az egyik főszereplő. Horror-vígjáték ha minden igaz.
A másik film is egy horror-vígjáték szerintem,abban több történet volt,meg voltak benne rajzfilmes részek. Úgy kezdődött,hogy vihar van,és egy kisfiú,akit ha jól emlékszek Billy-nek hívtak,olvasott egy horror képregényt,amit kidobott az apja,és a szél kifújta a kukából,aztán a kaszás megjelent az ablakban. Még annyi rémlik,hogy voltak benne zombik,szörnyek,meg bogarak is,és egy farmert benőttek a növények. Meg egy zombi kimászott a földből,és megöl egy öreg nőt. És az egész film tökre képregényes stílusú volt. Illetve a főcímdalára tisztán emlkészem,volt benne zongora,gyerekkórus,szintetizátor,meg villámlás,dörgés hangeffektek. És a film végén a gyerek megöli az apját egy woodoo babával,és a kaszás elfúj valamilyen gyertyát.
Illetve rémlik még valami olyan is,hogy a Télapó betör egy házba,és fejszével üldöz egy nőt,és a végén meg a nő kislánya engedi be a házba az őrült Télapót. De ez nem biztos,hogy a filmben volt,de nagyon hasonlít rá!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Szia!
Ezer köszi,valóban a Creepshow az! :D És most találtam meg a télapósat,az az egyik Mesék a kriptából rész! :)
Régebben kedvenc sorozatom volt! :D
nem,sajnos nem az.
Amit keresek,eléggé régi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!