Az gáz, hogy ha egy lány szereti a pókember filmeket?
Miért lenne gáz? Én is lány vagyok, és imádom a fiús dolgokat(Pókember filmek/rajzfilmek, harcolós/öldöklős animék/mangák/könyvek, autók, videojátékok, stb). :D
Ezzel semmi baj sincs, legalább van a fiúkkal közös témád. :)
Nem. Csak ha az Amazing Spider Man 2-t is :)
Nekem soha nem jut eszembe úgy gondolni a filmes ízlésemre, hogy a nememhez képest milyen.
Én is szeretem a Pókembert, de csak az eredeti, Peter Parker-eset :D
Egyébként a kedvenc filmem pedig már évek óta a Star Wars, szóval..:)
14/L
Valóban van egy korszak tiniként, amikor a túléléshez szükséges a társadalmi elfogadás, mert a másik oldala a kirekesztés.
Csakhogy nehezen tudom elképzelni, h 12évesnek mutatom a gyk választ, hogy itt a bizonyíték, hogy ez nem ciki, hanem sokan szeretik. És be is válna.
Van egy jó könyv erről, a Semmi a címe. Tinik társadalmi eljárásairól. Ajánlom kedves figyelembe. Ha kell neki reklám, akkor megemlítem, hogy be volt tiltva, majd néhány helyen kötelező olvasmány lett. Elég megosztó. Könyvtárban megtalálni. Rövid novella.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!