Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok olyan animéket...

Tudnátok olyan animéket mondani amiben lány a főszereplő?

Figyelt kérdés
Olyan animére gondoltam amiben nő nemű a főszereplő és a iskolai, de lehet akció is. Meg romantikus :D De pszchiho, meg ilyen yandere az nem kell. Többek között a csajsz az legyen kemény és határozott. Nagyából ennyi.

2017. júl. 1. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Kill la Kill
2017. júl. 1. 20:16
 2/6 MetalWolfie ***** válasza:
64%

Animék amiben a csaj a főszereplő:

Akatsuki no Yona

Girls und panzer

Gabriel DropOut

Lovely complex

Orange

Special A

Shuumatsu no izetta

Wolf girl and black prince

További animék amiben a csajnak is fontosabb szerepe van de csak másod főszereplő:

Another

Angel Beats

Date a live

Elfen Lied

Highchool DxD

Highschool of the dead

Mirai Nikki

Animék amiket biztos nem fogsz megnézni de ajánlom mert én személyszerint szerettem :D

Zero no tsukaima-tsundere csaj van benne

Ui.:Az igényeidnek próbáltam írni.. Ha érdekel ezeknek a rövid leírása ANIMEADDICTS-on mindent megtalálsz! Jó szórakozást!

2017. júl. 2. 08:54
 3/6 anonim válasza:

Próbáltam a legtöbbjét valahova besorolni de elég régen láttam őket,szóval esetleges tévedésekért bocsánat (az összeset szeretem(kivéve egy)szóval remélem neked is tetszeni fognak :3)

nem mindegyikben kemény (stb) a csaj remélem nem annyira gond amelyiknél biztosra emlékszem hogy a csaj határozott meg ilyesmi bejelölöm csillaggal ( * )

amiben a csaj szerintem eléggé hagyja magát mínusszal jelölöm ( - )

iskolás

-Ao Haru Ride

-Lovely Complex

-Ookami Shoujo to Kuro Ouji

-Watashi ga Motete Dousunda (harem)

-Fruits basket

-Vampire Knight

-Kaichou wa Maid-sama! **

-Ouran High School Host Club

-Suki-tte Ii Na Yo

-kamisama hajimemashita(kevés iskola jelenetes)

"iskolás" ((?)mert nem ilyen rendes iskola)

-Kamigami no Asobi

-magic kyun renaissance

-Shugo Chara!

-Uta no Prince-sama (harem) -

-Tokyo Mew Mew (nekem ez nem tetszett,de leírom lehet neked bejön)

-Zero no Tsukaima (varászlós,nem néztem végig egy időpontól meguntam(nem tom menynire romantikus))

harcos

-Hauouki ("harem",szomorú,ilyen háborús) (itt a csaj jelleme erős de elég tehetetlen)

egykét harc jelenet

-Otome Youkai Zakuro * (asszem)

-Akatsuki no Yona **

-Inuxboku **

-dance with devils (harem)(annyi plusz van még benne hogy harc jelenet közben még énekelek is XD) --

nem tom mibe lehetne

-Akagami no Shirayukihime **

-Amnesia (egyik kedvenc :D(harem)) (itt a csaj főszereplőnk inkább csendes,de nem "adja magát" könnyen xd)

-Kobato (szomorú)

-brothers Conflit -

-Skip Beat! * (van egy célja amiért küzd)

amiket szerettem de nem annyira romantikus

-B-Project (harem?)

-yamato nadeshiko shichi henge (kevés romantika,de vicces)

-princess jellyfish

-Kamisama No Inai Nichiyoubi (szomorú,nem romantikus(?) inkább dráma,de csaj a főszereplő)

-Diabolik lovers (már amennyire romantikus... :D (harem)) ---------------- (a főszereplő csaj nagyon hagyja magát, nem tud többet tenni az igaz,de elég sok lehetősége megvolt a "menekülésre" szóval buta)

-Bonjour: Koiaji Patisserie(ez ilyen rövid cucc,régen láttam nem emlékszem mennyire volt romantikus :D)

remélem tudtam segíteni :3

2017. júl. 2. 10:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, sok olyan van közöttük amiket még nem láttam. :D
2017. júl. 2. 20:16
 5/6 anonim válasza:
20%
segítenék de sajnos nem vagyok jártas a mesékben :/
2017. júl. 3. 03:27
 6/6 anonim válasza:
Ha lány főszereplők érdekelnek akkor én a yuyushikit, k-ont, és a new gamet ajánlabám.Ezeket mind bagyob szeretem.
2017. júl. 10. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!