Tudnátok olyan animéket mondani amiben lány a főszereplő?
Animék amiben a csaj a főszereplő:
Akatsuki no Yona
Girls und panzer
Gabriel DropOut
Lovely complex
Orange
Special A
Shuumatsu no izetta
Wolf girl and black prince
További animék amiben a csajnak is fontosabb szerepe van de csak másod főszereplő:
Another
Angel Beats
Date a live
Elfen Lied
Highchool DxD
Highschool of the dead
Mirai Nikki
Animék amiket biztos nem fogsz megnézni de ajánlom mert én személyszerint szerettem :D
Zero no tsukaima-tsundere csaj van benne
Ui.:Az igényeidnek próbáltam írni.. Ha érdekel ezeknek a rövid leírása ANIMEADDICTS-on mindent megtalálsz! Jó szórakozást!
Próbáltam a legtöbbjét valahova besorolni de elég régen láttam őket,szóval esetleges tévedésekért bocsánat (az összeset szeretem(kivéve egy)szóval remélem neked is tetszeni fognak :3)
nem mindegyikben kemény (stb) a csaj remélem nem annyira gond amelyiknél biztosra emlékszem hogy a csaj határozott meg ilyesmi bejelölöm csillaggal ( * )
amiben a csaj szerintem eléggé hagyja magát mínusszal jelölöm ( - )
iskolás
-Ao Haru Ride
-Lovely Complex
-Ookami Shoujo to Kuro Ouji
-Watashi ga Motete Dousunda (harem)
-Fruits basket
-Vampire Knight
-Kaichou wa Maid-sama! **
-Ouran High School Host Club
-Suki-tte Ii Na Yo
-kamisama hajimemashita(kevés iskola jelenetes)
"iskolás" ((?)mert nem ilyen rendes iskola)
-Kamigami no Asobi
-magic kyun renaissance
-Shugo Chara!
-Uta no Prince-sama (harem) -
-Tokyo Mew Mew (nekem ez nem tetszett,de leírom lehet neked bejön)
-Zero no Tsukaima (varászlós,nem néztem végig egy időpontól meguntam(nem tom menynire romantikus))
harcos
-Hauouki ("harem",szomorú,ilyen háborús) (itt a csaj jelleme erős de elég tehetetlen)
egykét harc jelenet
-Otome Youkai Zakuro * (asszem)
-Akatsuki no Yona **
-Inuxboku **
-dance with devils (harem)(annyi plusz van még benne hogy harc jelenet közben még énekelek is XD) --
nem tom mibe lehetne
-Akagami no Shirayukihime **
-Amnesia (egyik kedvenc :D(harem)) (itt a csaj főszereplőnk inkább csendes,de nem "adja magát" könnyen xd)
-Kobato (szomorú)
-brothers Conflit -
-Skip Beat! * (van egy célja amiért küzd)
amiket szerettem de nem annyira romantikus
-B-Project (harem?)
-yamato nadeshiko shichi henge (kevés romantika,de vicces)
-princess jellyfish
-Kamisama No Inai Nichiyoubi (szomorú,nem romantikus(?) inkább dráma,de csaj a főszereplő)
-Diabolik lovers (már amennyire romantikus... :D (harem)) ---------------- (a főszereplő csaj nagyon hagyja magát, nem tud többet tenni az igaz,de elég sok lehetősége megvolt a "menekülésre" szóval buta)
-Bonjour: Koiaji Patisserie(ez ilyen rövid cucc,régen láttam nem emlékszem mennyire volt romantikus :D)
remélem tudtam segíteni :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!