Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a régi sorozat egy...

Anonymus.lány kérdése:

Melyik ez a régi sorozat egy lányról?

Figyelt kérdés
kb. vmikor 2006 és 2010 közötti, a tvben adták reggelente és ha jól emlékszem egy lányról szólt, aki bébiszitterkedet vagy hasonlót csinált egy családnál, apuka+két vagy három gyerek és a csaj szerette az apát, és még annyi rémlik h talán bokszolt és egyszer egy epizódban elrabolták az anyját és úgy zsarolták h veszítsen el egy mérkőzést de végül megmenekült a mama és a csaj megnyerte a meccset

2017. júl. 3. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Hááát... Volt egy komédiasorozat a '90 években, A dadus (The Nanny). Ott volt apa, három gyerek, dadus + gyakori mellékszereplő volt dadus anyja is. Hébe-hóba szokták ismételgetni.
2017. júl. 4. 00:45
 2/6 A kérdező kommentje:
nem ez az, de azért köszi
2017. júl. 4. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Te vagy az életem?

Natalia Oreiro és Facuno Arana a főszerepben

Nagy kedvencünk volt Anyummal :)

2017. júl. 5. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:

3as vagyok

Csak itt nem apukájuk volt, hanem bátyjuk :)

Remélem segitettem :)

2017. júl. 5. 23:52
 5/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok benne biztos már olyan régen láttam, de azt hiszem ez az, legalábbis nagyon hasonlít, köszönöm :D
2017. júl. 6. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a Te vagy az életem, de nem a bátyja vagy az apja volt a gyerekeknek a pasi, hanem örökbe akarta fogadni őket.
2017. júl. 14. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!