Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Breaking bad vagy lost?

Breaking bad vagy lost?

Figyelt kérdés
Nekem breaking bad a favoritom, de a lost is nagyon jó. Nektek melyik a jobb?

2017. júl. 1. 02:54
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Lost, ez nem kétséges.

A Breaking Bad nálam egy Alkonyat tiniregény. Már az alapfelállás is röhejes igazából, tökre látszik, hogy mire utaztak.

2017. júl. 1. 05:27
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Lost. Minden része tele volt izgalmakkal. Egyik kedvenc sorozatom. Breaking Badet elkezdtem, de nem fejeztem be, mert nem volt szimpatikus sorozat.
2017. júl. 1. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

Ööö én ma délután álltam neki az Amerika isteneinek, hát elég betyár.

Látszik, mint a Westworldben is, hogy erősen utaznak a Lostra, de itt is a "lényeg" a hiten meg a tudományon van.

Legalábbis eddig úgy néz ki.

Szerintem kérdező nézz rá!

A második hozzászólónak meg kötelező. :D

2017. júl. 1. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
#3-as válaszoló. Köszönöm az ajánlást. Elkezdem. Majd talán megírom, hogy hogyan tetszett.
2017. júl. 1. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

tetszik a breaking bad,de már másodszor futok neki és a 2. évadnál mindkétszer megakadtam.

a lostnál nem volt kérdés sose,hogy nézzem-e,ezért a lost a jobb,akkor is ha igazából egy manipulatív agyhúzó átverő szemétség az egész sorozat:)

amúgy jah,az amerikai istenek is ez a fajta.

egy aberrált szemétség a hannibál beteg látványvilágával ami csak húzza-húzza az agyat,hogy daráld a kövi részt.

2017. júl. 1. 19:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is, aki elkezdte a breaking badet ne hagyja abba, mert a végére fog kicsúcsosodni minden. Nem hiába lett kedvenc. :) Ami benne van az mind tökre valódinak tűnik. A főszereplő meg egyszerűen zseniális. :)) Bele tudtam képzelni magamat az ő helyében. Lostnál ez nem mondható el, mert ott rengeteg szeretnivaló karakter van, ahol a főszereplő sok esetben elhalványul. Gondolok itt Jackre (mert ugye ő a főkarakter), aki az utolsó évadokra már elszürkül....nem olyan mint az első 3 évadban. Én speciel Sawyert későbbiekben sokkal jobban megkedveltem, mert rengeteget változott. A humora végig megvolt egész széria alatt csak úgy, mint Hurleynek :D. Nyilván volt, akit kevésbé kedveltem mint pl: Sun,Claire vagy Shannon, de azért őket is meglehetett szokni. :) Sajnos voltak megválaszolatlan kérdések elég sok, így számomra nem teljesedett ki a sorozat, a vége is furcsára sikerült, lehetett volna másképpen is megoldani, de maga a készítők sem tudták teljesen hogy, hogyan végződjön. Az időutazást is elég érdekesen mutatják be, amit azért valjunk be nem elég reális, na meg a füst, ami szintén lehetetlen dolog. :D Összeségében egy baszott jó sorozat, amire úgy kell tekinteni mintha egy hosszú filmet néznél végig élvezettel. :)
2017. júl. 2. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

A Breaking Bad egy realisztikus sorozat, annak ellenére is hogy egy csomó dolog direkt nem realisztikusan van ábrázólva, ilyen pl. a drog készítés. Éppen ezért annyira nem összehasonlíthatóak. De szerintem...

Sokkal inteligensebb a Lostnál, igazából a Lostot csak azért néztem mert gyerekként kezdtem el.

De én úgyérzem, hogy nagyon átvertek vele.

A BB-ben nekem Aaron Paul volt a kedvencem, szerintem hihetetlenül játszik, bár a végére kicsit túl tólja.

De minden színészből kihozták a legjobbat abban a sorozatban és a karakterek fejlődése páratlan.

Olyan hülyeséget mondani rá, hogy tinodráma kifejezetten alacsony inteligenciára utal.

A Lost sokkal inkább ilyen és a karakterek sokszor teljesen irreálisan változnak.

Valamint a BB-ben van egy csomó olyan utalás amit csak olvasott emberek érthetnek.

2017. júl. 4. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a Breaking Bad nem fog meg már az első résztől akkor nem neked való, ez ilyen egyszerű.
2021. jan. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!