Breaking bad vagy lost?
Lost, ez nem kétséges.
A Breaking Bad nálam egy Alkonyat tiniregény. Már az alapfelállás is röhejes igazából, tökre látszik, hogy mire utaztak.
Ööö én ma délután álltam neki az Amerika isteneinek, hát elég betyár.
Látszik, mint a Westworldben is, hogy erősen utaznak a Lostra, de itt is a "lényeg" a hiten meg a tudományon van.
Legalábbis eddig úgy néz ki.
Szerintem kérdező nézz rá!
A második hozzászólónak meg kötelező. :D
tetszik a breaking bad,de már másodszor futok neki és a 2. évadnál mindkétszer megakadtam.
a lostnál nem volt kérdés sose,hogy nézzem-e,ezért a lost a jobb,akkor is ha igazából egy manipulatív agyhúzó átverő szemétség az egész sorozat:)
amúgy jah,az amerikai istenek is ez a fajta.
egy aberrált szemétség a hannibál beteg látványvilágával ami csak húzza-húzza az agyat,hogy daráld a kövi részt.
A Breaking Bad egy realisztikus sorozat, annak ellenére is hogy egy csomó dolog direkt nem realisztikusan van ábrázólva, ilyen pl. a drog készítés. Éppen ezért annyira nem összehasonlíthatóak. De szerintem...
Sokkal inteligensebb a Lostnál, igazából a Lostot csak azért néztem mert gyerekként kezdtem el.
De én úgyérzem, hogy nagyon átvertek vele.
A BB-ben nekem Aaron Paul volt a kedvencem, szerintem hihetetlenül játszik, bár a végére kicsit túl tólja.
De minden színészből kihozták a legjobbat abban a sorozatban és a karakterek fejlődése páratlan.
Olyan hülyeséget mondani rá, hogy tinodráma kifejezetten alacsony inteligenciára utal.
A Lost sokkal inkább ilyen és a karakterek sokszor teljesen irreálisan változnak.
Valamint a BB-ben van egy csomó olyan utalás amit csak olvasott emberek érthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!