Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Breaking Bad-et vagy Walking...

A Breaking Bad-et vagy Walking Dead-et kezdjem el nézni?

Figyelt kérdés

16/L

Kedvenc sorozataim: Lost, Shameless, Supernatural(kizárólag az első 5 évad!), American Horror Story

Nézem/Néztem még: Skins, My mad fat diary, Dr. House, Originals, Pretty Little Liars

Ezek alapján melyiket? Vagy van valakinek még jobb ötlete? Nem tinisorozatot akarok, és valami ismertebbet (nem azért, mert ennyire számít az emberek véleménye, csak ha szóba jön valahol, akkor több ember tudja, hogy miről van szó, a neten pedig több írás van róka, ha kérdésem lenne)

2014. márc. 30. 16:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Breaking Bad
2014. márc. 30. 16:08
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Mindkettőt :)

Én nagyon szeretem mind a két sorozatot, bár a Walking Dead mostanában eléggé ellaposodott, a Breaking Bad pedig egészen a végéig izgalmas maradt, bár ez csak az én véleményem.

2014. márc. 30. 16:12
 3/18 A kérdező kommentje:
Háát mindkettőt tervezem, de még a Dexteren is gondolkodni kezdtem :D csak nem tudom, hogy melyik a jobb, és melyikkel kezdjem :D
2014. márc. 30. 16:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő nagyon jó.Pont most lesz a TWD 4. évadjának a vége.
2014. márc. 30. 16:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A Dexter is nagyon jó.
2014. márc. 30. 16:36
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
A Walkind Deadet nem néztem még, de a Breaking Bad óriási, csak ajánlani tudom.
2014. márc. 30. 16:36
 7/18 Jolly Roger válasza:
81%
Mindkettőt baromi jó, de nálam a TWD a favorit.
2014. márc. 31. 22:30
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

MIndenképp kezdd a Breaking Baddel szerintem... ZSE-NI-Á-LIS. Komolyan. Szerintem a sorozatkészítés csúcsa. Pár napja is volt egy hasonló kérdés, ott is leírtam, mindkét sorozatot nagyon szeretem, de nálam a Breaking Bad lesz mindig a Nr.1.

Ajánlanám még: Banshee, Hannibal, Orphan Black, Sons of Anarchy.

Lehet hogy ezek nem annyira ismertek -már akinek- talán a Hannibalt kivéve, de hidd el a nem túl ismert sorozatoknál is lehet igazi gyöngyszemeket találni! :)

Dextert is mindenképp ajánlom, szintén nagy kedvenc (volt) nálam: sajnos az utolsó évad nagyon lapos lett, de ettől függetlenül kihagyhatatlan sorozat!

2014. ápr. 1. 09:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Walking Dead 4ik évada elég ütős lett.
2014. ápr. 1. 13:30
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Először a Breaking Bad- et, mert ahogy már vki írta is, az a "sorozatok csúcsa", én még nem láttam jobbat. Viszont a The Walking Dead- et se hagyd ki, nagyon szórakoztató, izgalmas.
2014. ápr. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!