Breaking Bad vagy a Dexter a jobb sorozat? Melyikbe érdemes belekezdeni?
Dexter!
én imádtam, és hidd el, te is fogod! :)
Nekem ez volt a két kedven sorozatom... vagyis pontosítok: a Breaking Bad még mindig a top1 nálam, a Dexter lecsúszott... az utolsó évad miatt, ami elég rossz lett. De ettől függetlenül mindenképp nézd meg, mert nagyon jó, főleg a 4.évad, meg hát Michael C. Hall miatt. :)
Breaking Bad a sorozatkészítés csúcsa, zseniális alakításokkal.
Szerintem mind a kettőt nézd meg, de kezdd a Breaking Baddel.
BB egy nagyon jól felépített sorozat, lassú első két évad, két átvezető évad a pszichodrámákért, és egy utolsó évad ami hátba rúgja és kiüti a 10pontos határt.
Adom az egyik másik válaszadó szavait: " A sorozat készítés csúcsa!"
I AM THE ONE WHO KNOCKS!
Nyilván ízlés kérdése a dolog, de nálam, a Breaking Bad messze előzi a Dextert. Noha az utóbbiból még csak az első 3 részt láttam, de eddig nem volt olyan, hogy "beleőrülök, ha nem nézhetem meg a következő részt most azonnal". Nekem a Dexter kicsit unalmas, de talán adok még neki egy pár rész esélyt.
Amit a BB-ben szerettem, hogy nem voltak benne teljesen felesleges mellékszálak. Úgy tűnik a Dexterben minden részben akad valami ügy, (2. rész alkesz sofőr, 3. rész gyilkos tinédzser) ami sehogyan sem kapcsolódik a történet fő szálához, a fő szál pedig csak nagyon lassan, nyögvenyelősen halad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!