Küldj el, felség, a világ végére futárnak. Ha van elintézni való a sarkvidéken, azonnal odamegyek. A tatár kán lábáról mértéket veszek. Hozok egy szálat a szerecsen császár szakállából. Azonnal követnek megyek a pigmeusokhoz, inkább, mint hogy három szót kelljen váltanom ezzel a hárpiával!
(Sok hűhó semmiért)
Hogy bízzak egy olyanban, aki övet is hord, meg nadrágtartót is? Nem bízik a saját gatyájában.
(Volt egyszer egy Vadnyugat)
Amikor rád nézek, magamat látom. Egy kevésbé vonzó és intelligens kiadásban.
(Vámpírnaplók)
Néhány óra múlva felkel a nap, és puff, hamut a hamunak...
(Vámpírnaplók)
Tudok még idézni a Vámpírnaplókból az örök kedvenc sorozat Damon beszólásaival: :) :-A rendes,aranyos Stefan, a menő-manó Stefan, a természet rendje ellen látványosan küzdő..-töprengés-Stefan.
-Gondolom most jönnek a fényképek és családi videók, de előre szólok Stefan nem volt mindig ilyen jóképű.
-Elena:Nem én nem mehetek Georgába. Damon: Persze hogy nem, már ott vagy! :D
-Te bemártírkodttad magad egy sírba én meg álljak össze egy boszival?
-Damon(Stefan naplóját olvassa):...olyan nőkkel akiket nem is ismerek. Ahh ez durva Stefan már nem szűz? xd
-Nem aggódsz, hogy egy napon az összes erdei állat összefog és visszavág? Mármint szerintem dumálgatnak…
-Damon kinyitja az ajtót Luke-nak(boszorkány):
Van Bibliánk, kösz.
-Mi olyan különleges ebben a Bellába? Edward egy hülye.
-Stefan mosolyog. Hívjuk a médiát!
-Damon:Mikor Stef a naplóját Írja.
kedves naplóm, egy mókus megkérdezte a nevemet, és én azt válaszoltam, hogy Joe. Ez a hazugság kísérteni fog örökre.
Ha valaki nem tudná, én vagyok a Géza. Hogyha több kérdés nincs akkor lehet denszelni.
(Barátok Közt)
"azt sem tudom milyen színe lehet"(bendegúz-indul a bakterház)
-mikor azzal vádolják hogy lucernával(azt hiszem) eteti a teheneket
"Fej vagy gyomor?" (Az utolsó cserkész)
"Az oroszok már a spájzban vannak." (A tizedes meg a többiek)
"Egyszer egy népszámláló akart kikérdezni... a máját ettem meg jó nagy szemű babbal és chiantit ittam hozzá." (A bárányok hallgatnak)
"Ezékiel 25:17-"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok." (Ponyvaregény)
"Einhorn az Finkle, Finkle az Einhorn." (Ace Ventura)
"Visszajövök!" (Terminátor)
"Bond.James Bond." (akármelyik Bond film)
"Nem, Én vagyok az apád" (A Birodalom visszavág)
"Itt van Johnny!" (Ragyogás)
"Az erő legyen veled!" (SW)
"Te mond hogy bankrablás, a te hangod mélyebb!" (Bűnvadászok)
"Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad." (A sötét lovag-Felemelkedés)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!" (Blöff)
"Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás.Te ásol." (A Jó, a Rossz és a Csúf)
"Ha a művészetről kérdeznélek, szakkönyvek tucatjaiból tudnál idézni. Michalengelo, sokat tudsz róla. Sorolnád a műveit, politikai terveit, viszonyát a pápával, szexuális beállítottságát, mindent. De azt nem tudod, milyen érzés a Sixtus-i kápolnában állni, sosem néztél még föl arra a csodálatos boltozatra. Sose láttad.
Ha a nőkről kérdezlek, máris sorolod a kedvenc típusaidat. Biztosan dugtál is néhányszor. De azt nem tudod, milyen érzés igazán boldogan felébredni egy nő mellett.
Nehéz eset vagy. Ha a háborúról kérdeznélek, talán Shakespeare-t idéznél nekem: Még egyszer a résre újra, barátaim!. De sohasem harcoltál. Nem halt meg a karodban a legjobb barátod, aki hiába könyörgött neked, nem tudtál rajta segíteni.
Ha a szerelemről kérdezlek, talán egy szonettel válaszolsz. De nem néztél még nőre, mikor gyenge voltál, olyanra, aki egy pillantásával meggyógyít, mintha Isten direkt hozzád küldött volna egy angyalt, hogy kimentsen téged a pokolból. Nem tudod milyen, ha te vagy az ő angyala. Nem tudod milyen örökké szeretni valakit. Történjen bármi, például rákos lesz. És te két hónapig a kezét fogva ülve alszol a betegágya mellett, mert az orvosok is látják a szemedben, hogy nem szívesen mennél látogatási időben. És elveszíteni valakit. Ezt csak akkor érzed, ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz. Csak te még sosem mertél ennyire szeretni.
Ha rád nézek, nem egy okos, magabiztos férfit látok, csak egy nagyképű, önző, ijedt kölyköt." (Good Will Hunting)
-hol van a béna?-
-a béna alszik.-
-attól tartok fel kel hogy ébresszük.-
ponyvaregény
-fájdalmat!fájdalmat mindenkinek!-
fortress
-klatu,verata,nikk..köhöm...
a sötétség serege
jah meg ez
-köszönöm,annyira féltem,köszönöm!
-hölgyem!önt súlyos lelki sérülés érte,kérem keressen fel egy pszichiátert.
robotzsaru
" Nem eszik húszt?... Nem baj, akkor szütök neki báránt!" (Bazi nagy görög lagzi"
A másik kedvencemhez a filmet látni kéne, mert azzal üt igazán... a jelenetben a helyi vidéki falu postáján dolgozik részegen az illető, és...
"Csinos bélyeg"
(Isten hozott az Isten háta mögött)
Ha meg sorozat... Jóbarátokban volt egy rész, amikor Rachel vett egy kopasz macskát baromi drágán, és kérdezték, hogy miért... erre ő mondott vmi olyasmit, hogy:
"A nénikémnek volt egy... és nagyon édes volt. Pl. ment a fonal után, ha húzogattam előtte".
Erre Ross:
"De hát azt az ingyenmacska is tudja!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!