Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Amerikai Horror Story...

Az Amerikai Horror Story eddig megjelent 6 évadát hogyan rangsorolnátok? Melyik szerintetek a legjobb, a legrosszabb, és melyikben mi az ami különösen tetszett vagy nem tetszett?

Figyelt kérdés

Az évadok:

1. Gyilkos ház/Murder House

2. Zártosztály/Asylum

3. Boszorkányok/Coven

4. Rémségek cirkusza/Freak Show

5. Hotel

6. Roanoke

2017. jún. 21. 21:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint az első évad tetszett a legjobban. Aztán a 4., 2., 3., 5. és végül a 6.

Az első 4 évad még viszonylag értelmes. Az 5. évad baromi unalmas a vége fele. A 6. évad meg szerintem szőrnyű. Az ötlet jó lett volna, de valahogy mégsem. :/ Többet vártam volna tőle.

2017. jún. 21. 21:52
 2/21 anonim ***** válasza:

Ezeket imádtam.

1. 1. Évad

2. 3. Évad

Ezeket nem néztem végig.

3. 5. évad (4 részt néztem)

4. 2. évad (2 részt néztem)

5. 4. évad (1 rész)

6. 6. évad (El sem kezdtem)

2017. jún. 22. 12:04
 3/21 anonim ***** válasza:

1. Gyilkos ház

2. Coven

3. Freak show

4. Asylum

A hotelt elkezdtem nézni de nem nagyon fogott meg, pár részt láttam, a 6.ba már inkább bele sem kezdtem

2017. jún. 22. 17:19
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én rangsorom:

1. Murder House (a karakterek, a hangulat, az egyediség az, ami megfogott, keveredve a szokásos horror elemekkel)

2. Freak Show és Asylum (holtversenyben, az Asylum totál beteg és elborult, a Freak Showt tökre szerettem, de számomra egyetlen dolog emelte erre az előkelő helyre, mégpedig Dandy, aki valami zseniális, imádom!)

3. Coven (tetszett a hangulat és a boszorkányos téma, voltak jó ötletet, de kicsit tinire lett szabva - mondom úgy, hogy egy vagyok közülök, mégis örültem volna kicsit több összetettségnek)

4. Hotel (imádtam szintén a hangulatot, a látványt, a zenéket, bár Lady Gagával egyszerűen képtelen voltam megbarátkozni)

5. Roanoke (nézhetetlen, iszonyúan csalódtam, csak a sorozat iránti hűséges rajongásom miatt voltam képes végignézni)

2017. júl. 31. 19:55
 5/21 anonim válasza:
100%

1. Coven

2. Asylum

3. Freak show

4. Murder house

5. Hotel

6. Roanoke (11 percig bírtam)

2017. júl. 31. 20:12
 6/21 anonim válasza:

1. Murder House - az alapötlet fogott meg, szerintem remekül el lett találva

2. Hotel - tetszik a stílusa, a sok különféle szereplő mind más és más történetekkel, egyedül a hotel berendezése nem tetszik, hogy ilyen retro

3. Roanoke - tetszett ez az ötlet, hogy a színészeket összezárják a valódi emberekkel és a dokumentumfilm-jelleg, bár az elején nem igazán értékeltem, kb. a 4. rész környékén érdekelt a történet

4. Coven - jó volt a boszorkányos téma, de jobb dolgot is ki lehetett volna hozni belőle, minthogy mindenki 2-3-szor meghal és újra meg újra felélesztik

5. Asylum - ez a beteges elmegyógyintézetes sztori nagyon jó volt, csak ezt az "űrlényes" dolgot nem tudtam mire vélni, ha az nem lett volna benne, akkor előrébb lenne ez is, és Mary Eunice nővér az sírba kergetett ezzel a nyalizásával

6. Freak Show - furcsa volt az egész, nem mondom, hogy rossz, de szerintem mindegyik szereplő kaphatott volna kicsivel több időt kibontakozni vagy nem kellett volna ennyi ember bele

Szerintem romlik a színvonal, de mintha kicsi fellendülés látszódna.

Néhány évadban kicsit több az elvarratlan szál, de remélem a következő évadokban minden összeáll. :)

Kíváncsian várom, hogy a Cult mennyire lesz csalódás.

2017. aug. 1. 17:16
 7/21 anonim válasza:

Az én sorrendem:

1. Asylum (számomra egyértelműen a legjobb évad, ijesztő, jó a történet, és imádtam a karaktereket.)

2. Coven (talán nem a legijesztőbb évad volt, de imádtam a karaktereket, és a témát)

3. Roanoke (nem értem miért mondja mindenki, hogy rossz volt ez az évad, mert nekem az egyik kedvencem lett, főleg a hotel után. Érdekes volt a dokumentum filmes téma, és tetszett a csavar a közepén)

4. Murder House (ezt az évadot is imádtam, tetszett a story, jók voltak a karakterek, csak azért szerepel ilyen "lent" a listán mert voltak olyanok aamik jobban tetszettek)

5. Freak Show (ez az évad nagyon jól indult, imádtam, csak kár, hogy az utolsó néhány epizódot elrontották, legfőképp a finálét)

6. Hotel ( számomra egyértelmüen a leggyengébb évad, nem volt benne más csak szex, és vér. A végére már borzasztóan untam, és csak azért jéztem végig mert alapjáraton imádom az egész sorozatot. De azt itt is el kell mondanom, hogy a színészek nagyot alakítottak, főleg Kathy Bates, és Denis o'hare)

2017. aug. 20. 11:06
 8/21 anonim ***** válasza:

1. Asylum

2. Murder House

3. Roanoke / Coven

4. Freak Show

5. Hotel

Az utolsóakhoz egy kis magyarázat:

- A Hotel volt idáig az egyetlen évad, amit elkaszáltam. "nem volt benne más csak szex, és vér" átgondolatlan történet-nem-vezetés, félbe hagyott szálak és összességében számomra rémesen unalmas volt, mert akármennyire is szeretem a színészeket, a karakterek képtelen voltak megfogni (ne nézzetek rám, 8. részig bírtam és utána is olvastam az összefoglalókat)

- Freak show: Számomra Frances Conroy és Finn Wittrock karaktere vitte el az évadot, amúgy vontatottnak, erőltetettnek éreztem.

- Coven: kiszámítható és nagyon-nagyon tinis

- Roanoke: Kövezzetek meg, engem nagyon megfogott az eleje és a közepén a csavar minimum zseniális volt, egészen addig, amíg el nem kezdtek kapkodni és szét nem esett az egész.

- Murder House / Asylum: Ezek ketten nem csak azért végeztek első helyen, mert annyira jók, hanem mert annyira frissek voltak. Viszont amikor Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters már sokadjára játssza lényegében ugyanazt a karaktert, ráadásul főszerepben, az sokat vesz el az antológia varázsából (és itt most nem a megismételt szerepekről beszélek). Biztos sokan örülnek neki, de számomra az is elvesz a sorozat varázsából, hogy kapcsolódnak az évadok. Én nagyon jól meglettem volna bizonyos karakterek túlmagyarázása nélkül is.

2017. aug. 21. 09:15
 9/21 anonim ***** válasza:

1) Murder House - már az első rész után éreztem, hogy ez nagyon jó lesz. Azóta is imádom, sőt, újranéztem kb 3 év után, ami rám abszolút nem jellemző, ebből is látszik, hogy nagyon eltalálták az évadot. Második nézésre is ugyanúgy tetszett, azzal a különbséggel, hogy akkor már nem dőltem be Tate színészkedésének.

2) Asylum - Féltem, hogy nem üti majd meg a színvonalat, de kellemesen csalódtam. Szintén nagyon jó évad, ezt is újranéztem. A hangulat itt is csillagos ötös.

3) Roanoke - A sokéves csalódás után már csak megszokásból kezdtem el nézni, viszont nagyon megtetszett. Az egész úgy jó, ahogy van, most kedvem is támadt újranézni :D

A többi holtversenyben hátul, ezeket nem tudom rangsorolni:

- Coven: kezdetben nagyon tetszett, és az egész téma nagyon érdekes, de valahol nekem úgy tűnt, hogy már a készítők is elvesztették a fonalat.

- Freak Show: Ugyanez. Jól kezdődött, izgalmas volt a bohóc, de aztán megint egy nagy összevisszaság lett.

- Hotel: a szememben ez is egy nagy káosz volt.

Ezt a három évadot nem is nagyon akartam befejezni, de mivel hetente csak egy rész van, ezért így sikerült rávenni magam. (Ui. Tudom, hogy nem kötelező nézni, de nem szeretek semmit sem félbehagyni.)

2017. aug. 21. 12:47
 10/21 anonim válasza:
És azt nem tudja valaki, hogy a 7. évad itthon mikor lesz megtekinthető?
2017. aug. 28. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!