Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Amerikai Horror Story...

Az Amerikai Horror Story eddig megjelent 6 évadát hogyan rangsorolnátok? Melyik szerintetek a legjobb, a legrosszabb, és melyikben mi az ami különösen tetszett vagy nem tetszett?

Figyelt kérdés

Az évadok:

1. Gyilkos ház/Murder House

2. Zártosztály/Asylum

3. Boszorkányok/Coven

4. Rémségek cirkusza/Freak Show

5. Hotel

6. Roanoke

2017. jún. 21. 21:44
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

1. - Coven (ugye ez a harmadik évad)

Annyira sok szálon fut a történet és még követni is lehet, és még a szerelmi szálak is nagyon tetszenek benne. Egyszerűen ezt az évadot imádtam a legjobban.

2. - Murder House (első évad)

Azért került számomra a második helyre, mert utáltam a befejezését. Hisz ki ne szerette volna, hogy Tate és Violet együtt maradjanak. Annyira át tudtam élni Violet érzéseit. Valami elképesztő évad.

3. - Asylum (második évad)

Kit és Alma története valami megható. Imádtam Lana Winters-t ahogy megpróbálta kijuttatni az embereket miközben ő maga is ott volt bent. Jude nővér amikor meghalt én sírtam hisz egy elképesztő karakter volt. Bár nagyon sokan azt mondják, hogy ez az évad nagyon sok 18+-os jelenetet tartalmaz, kellemesen csalódtam hisz a többi évadban is körülbelül ennyi volt.

4. - Freak Show (negyedik évad)

Ezt láttam először és egyből úgy voltam vele, hogy meg kell néznem a többi évadot is. Valahogy teljesen át lehet érezni a helyzetüket. Nagyon tetszett benne, hogy több "gonoszt" is vitték a történetben hisz ott van a bohóc, Dandy (aki valamiért nekem nem annyira jött be) és a kétarcú ember. Tetszett benne, hogy a korcsok összefogtak. Bár nekem nem annyira tetszett a befejezés itt sem hisz Jimmy-t egyáltalán nem Betty és Dott-tal képzeltem el.

5. - Roanoke (hatodik évad)

Bárki bármit mond nekem ez az évad nagyon tetszett. Érdekes volt ez a felállás is, hogy valóság show ként csináltak meg és még a szereplőket is nagyon jól párosították össze. Nem tudtam felfogni azt a tényt, hogy minek mennek vissza a házba? Ki az a hülye aki vissza akarnak menni oda? De ezen kívül egy nagyon érdekes és ijesztő évadot láthattam.

6. Hotel (ötödik évad)

Na igen ebből egy részt is nagyon nehezen tudtam végignézni. Oké, hogy Lady Gaga is szerepel benne de engem az alap sztori sem fogott meg és szerintem erre az évadra lehetne rakni azt a bizonyos 18+-os karikát.

2017. aug. 30. 15:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy itt sokaknak a Coven elöl szerepel a listán, Sorozatjunkie-n meg rengetegen szidták.

Az én listám:

1. Coven

2. Asylum, Murder House ( ezek közül nem bírok válsztani)

3. Roanoke

4. Hotel ( bár nem fejeztem be)

5. Freak Show (ezt sem fejeztem be)

A Covenben baromira tetszett a hangulat. Az egész évad fenntartotta a figyelmemet. A színészek nagyon jó szerepeket kaptak, csak hogy párat említsek: Delia, Misty, Myrtle Snow, Fiona...

Az Asylum vége kicsit fura lett.

A többinél mind az volt a bajom, hogy a kezdés ütős volt, de utána ellaposodott a történet (talán kivétel a Murder House).

2017. aug. 31. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:

1. Asylum

2. Roanoke

3. Murder House

4. Coven

5. Hotel

6. Freak Show

2017. szept. 3. 16:27
 14/21 anonim ***** válasza:

Legjobban az 1.évad tetszett, aztán 5,2,6,3,4.

Az 1,2 és 5.évadot már újranéztem párszor :)

Ezek nagyon megfogtak.

2017. okt. 7. 23:22
 15/21 anonim ***** válasza:

1. Murder House

2. Coven

3. Hotel

4. Freak Show/Asylum

5. Roanoke

Tudom, hogy most már van 7. évad is, de azt még nem láttam végig, így nem írnám bele a rangsorba. Viszont az biztos, hogy valahol az elején lenne, nagyon tetszik!

2017. nov. 14. 04:03
 16/21 anonim ***** válasza:

1. Murder House és a Coven Egyértelmű hogy az eleje nagyon jól sikerült az egész sorozatnak.A 3 évad szerintem holtversenybe a második legjobb bár az elsőhöz képest már egyáltalán nem volt ijesztő de attól még nagyon érdekesnek mondható.Annyi szálon fut a történet és olyan fordulatok történnek hogy az ember csak néz.

2. Hotel Itt tartok jelen pillanatban. Ugyan csak még pár részt láttam de ezt az évadot tenném a a 2. helyre. Az elején féltem ettől az egésztől hogy mit hozhatnak ki ebből a témából hogy "Hotel"...de aztán rá kellett jönnöm hogy kellemesen csalódtam ugyanis nagyon ott van ez az évad. Bár engem kicsit zavar hogy nem 45 perces részek vannak hanem 1 órás, 50 perces(legalábbis az elején).Érdemes belekezdeni. :)

3. Freak Show Én ezt az évadot tartottam volna a legijesztőbbnek már csak úgy hallottak meg cím alapján is. Az elején(SPOILER....) még kicsit annak is lehetne mondani már csak a bohóc miatt is ugye hogy öldököl de 2-3 rész után már ez sem olyan "nagy szám. Azonban valami megfogott ebben az évadban ami talán a szörnyek sokszínűsége(bár az nem kétséges hogy jobban is ki lehetett volna fejteni a dolgokat szerintem).Minden esetre az első részt nagyon eltaláltál ebben az évadban, utána viszont mintha már egyre csak lejjebb ment volna a színvonal. Ezt az évadot nem mondanám ijesztőnek hiszen még a karakterek is szerethetők voltak.

A 6 és a 7 évadról nem tudok nyilatkozni mert még tervbe vannak csak. A 2 évadra (Asylum)egyszerűen nem tudtam rávenni magam hogy megnézzem.

2017. nov. 19. 08:21
 17/21 anonim válasza:
Szerintem az első a legjobb! 5,6 nem annyira meg a 3
2018. febr. 8. 19:05
 18/21 anonim ***** válasza:

1. Freak Show

3. Coven

4. Hotel

5. Murder House

6. Cult

7. Roanoke

A 3. és 4. évadot a mai napig többször is újra nézem :) Nagyon megfogott a hangulatuk!

2018. ápr. 2. 18:13
 19/21 anonim ***** válasza:

18:13-as vagyok

Kicsit megcsúsztam a számozassal, bocsánat :D

1. Freak Show

2. Coven

3. Hotel

4. Asylum

5. Murder House

6. Cult

7. Roanoke

2018. ápr. 2. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:

1. Asylum

2. Murder House

3. Cult

4. Coven

5. Freak show

6. Roanoke

7. Hotel

2018. máj. 26. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!