1/7 anonim válasza:
Hűha, nem könnyű kérdés, mert nem rendezők szerint szoktam válogatni. De Edgar Wright humora, ahogy keveri a különböző műfajokat nagyon tetszik, csinálhatna gyakrabban filmeket. Milos Forman amerikai (Hair, Száll a kakukk fészkére) és csehszlovák (Egy szöszi szerelmei, Fekete Péter, Tűz van, babám!) filmjeit is szeretem, érzékeny és emberi filmeket csinál.
2/7 anonim válasza:
Az még kimaradt, hogy Martin Scorsese-t is nagyra becsülöm.
3/7 A kérdező kommentje:
Ahham, akkor ahogy elnézem neked a régebbi filmek jönnek be :)
2017. jún. 9. 13:55
4/7 anonim válasza:
Nehéz kérdés...
Akiket nagyon szeretek: Nolan, Linklater, von Trier, Jodorowsky, Gallo
5/7 anonim válasza:
Milos Forman :) kétkedvenc filmem rendezője
6/7 anonim válasza:
Hmmm nem tudom..nehéz. Kubrickot és Lynchet nagyra tartom mindenképp, de még sokakat másokat is. Vannak akiknek még nem ismerem olyan sok munkáját, hogy átfogó véleményt nyilvánítsak. Lynchet a különlegesebb stílusa és a személyisége miatt kedvelem, Kubrick meg szintén zseniális filmeket hozott létre, mindkettőjüknek nagyon tetszik a humora és az, hogy az ő filmjeiken mindig lehet gondolkodni, többszöri megnézés után is tudnak újat mutatni.
7/7 anonim válasza:
Kubrick
Kurosawa
Forman
Buñuel
Bergman
Wilder
Lumet
Trier
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!