Nektek mi a véleményetek Clint Eastwoodról? Mi a kedvenc filmetek tőle?
az,hogy nagyon jó színész,teljesen egyedi karakter és mint kiderült még jobb rendező.
a dollár trilógia
nincs bocsánat
fakó lovas
elírtam az egyiket.
szóval nem a fakó lovas,hanem a fennsíkok csavargója az az egyik kedvencem.
Véleményem nincs róla, mert nem ismerem.
A kedvencem tőle a Nincs bocsánat és a Gran Torino (meg mondjuk A szív hídjai).
A jó, a rossz és a csúf
Rendezőként talána Titokzatos folyó, vagy a Halálhágó. De egyiket sem tartom túlságosan kiemelkedőnek.
Sok filmjét még nem láttam, de majd pótolom.
A fene tudja. A kucsszavak, amiket összeszedtél, igazak: Clint Eastwood, színész, rendező, legenda, film, Amerikai Egyesült Államok, western. Lefeszegethetetlenül hozzátartozik a XX. századhoz.
Régebben kedveltem, manapság nem annyira. Az egyik 100 legjobb amerikai film gyűjtésben van vagy 10 western, három John Ford, két Hawks, stb. - Eastwood egy sincs (ez csak a rendezést jelentette). :)
Amikor 89 után kinyílt a világ, jöttek a videotékák, akkor képes voltam elmenni a főváros másik végére is egy westernért, de emlékszem, a fentebb említett Pale Rider volt az első western életemben, ami nem tetszett. :D
A jó, a rossz és a csúf
Gran Torino
Elcserélt Életek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!