A Star Warsból melyik karaktert utáljátok a legjobban?
Anakin Skywalkert az előzménytrilógiában.
Ez a Padmés Anakinos szerelmi szál annyira borzalmasan lett megalkotva, hogy ki se tudom fejezni mennyire súlytalan, vacak valami lett. És erre épül az egész Vaderré válás... jaj.
Ezután:
Az Ewokokat. Bár az túlzás hogy utálnám őket. Különösebb bajom nincs velük, csak megoldhatták volna a Lázadók és Ewokok vs. Birodalmi Rohamosztagosok csatát egy kicsit egyenlőbben, hogy láthassuk, az Ewokok is képesek elhullani egy háborúban. (ha jól emlékszem 1 db-ot láttunk meghalni). Tudom, ez vérszomjasan hangzik, de mégiscsak egy csatáról van szó, ahol lövöldöznek egymásra a felek. Emberek, élőlények halnak meg.
Egyébként az Ewokok létjogosultságát megértem, valamivel enyhíteni kellett a Jedi Visszatér végén található feszült, sötét hangulatot. Gyerekek is nézik, nekik is kell valami.
Én szeretem Jar Jar-t, de csak a vele kapcsolatos teóriák miatt, úgy nézve egész kemény karakter :D
Akit a legkevésbé, az nekem is Anakin az előzmény trilógiából.
az ewokok elvileg gazdasági okból jöttek,mert nem volt lóvé a vuki bolygó megjelenítésére.
bár ez azért lehet kamu,mert mennyiből tartott volna hogy az 50 törpe helyett 50 colost öltöztetnek szőrbe és máris nem lett volna infantilis a sztori.
szóval 2. helyezettek az ewokok.
a gungenek mindenestül a 2 helyen.
és bár szükségesek mindenképp a filmbe,de a tutyimutyi jediket sem csíptem igazán,ahogy ott agyaltak,hogy mit csináljuk,meg tanácskoztak.
egyedül akkor voltak jók amikor lecsaptak a geonózison,bár ott is inkább a klónok voltak ütősek.
Engem is legjobban Anakin és a szerelmi szál idegesít az előzmény trilógiából (főleg a második rész).
De az elsőben Jar-Jar jónéhány jelenete is zavaró.
Na meg ja, az ewokok sem a kedvenceim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!