Melyik karaktert bírjátok és melyiket utáljátok a Való Világban?
bírom:
Béci, Anikó
Nem bírom:
Alekosz, Éva, Zsófi
Mindig Minden körülmények között....
Hajrá Alekos ))
Szeretem: Béci,Olivér,Gombi,Anikó
Nem annyira bírom:Éva
UTÁLOM:Alekosz,Zsófi
Akit birok: Laci, Béci, Anikó
Akit utálok: Szandika, Olivér és a legjobban Évát.
Birom Éva Oliver Syandik dika dika
Utalom Anikó Laci Gigi
sztem a lenagyobb arc Béci, meg még Anikót szeretem
Akiket útálok: Alekosz, meg manapság szandika kezd unszimpatikus lenni
Akiket bírok Olivér, Szandi, Éva.
És akit rühellek de nagyon az a Gigi művésznő ahogy Alek mondja, mert az.. egy Víg Színház :D
Akiket szeretek:
- Olivér
- Éva
- Szandika
Aki semleges számomra:
- Alekosz
- Gombi
- Jerzy
Akit kifejezetten nem szeretek:
- Béci, Gigi
- Zsófi
- Anikó
- Laci
Olit, Szandit, Évát és Alekoszt csípem. Még ha nem is minden megmozdulásuk szimpatikus, messze ők a legérdekesebb, legösszetettebb karakterek.
Gigit, Zsófi és Anikót rühellem. Gigi megjátszós és unalmas, Zsófi szarkeverő és unalmas, Anikó szarkeverő és úgy affektál, hogy bevérzik tőle a fülem.
Béci semleges volna, de kicsit túl sokat képzel magáról (érdekes, de még a villalakók is túl sokat gondolnak róla), így inkább negatív irányba billen a mérleg.
Lacival kapcsolatban megint nem értem, hogy miért tartják akkora arcnak. Savanyú f@sz, és feltehetően egy rohadt unalmas ember. Mondjuk ha megnézzük a VV honlapját, látható, hogy közel sem olyann épszerű, mint azt ők bent gondolják...
Nem tudom kiketn em említettem, őket leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!