Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Emlékeztek még a Szívtipró...

Emlékeztek még a Szívtipró gimi (Heartbreak high) c sorozatra?

Figyelt kérdés

Én már közelebb vagyok a 40-hez, de még mindig annyira szeretem ezt a sorozatot.

Ma már a gyerekeimmel szoktam nézni (gépen megvan nekem az első 3 évad - azért csak ennyi, mert szerintem a jó szereplők csak eddig voltak benne kb.aztán lecserélődött a gárda java).

Olyan jó volt ez a sorozat, nem? Volt benne minden, mégsem volt olyan mű és közönséges a tálalás, főleg ha olyan is volt a téma.

Nektek volt kedvenc karakteretek, vagy konrkét kedvenc részetek?

:)

2017. jún. 3. 07:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Amit irtál, hogy Con visszatér, nekem ez már teljesen kimaradt... ezen most meglepődtem. Jó tudni ezt ennyi év távlatából :D

így ebben a formában nem értem mi értelme volt őt visszahozni. (még akkoris, ha csak pár jelenetben v részben volt.)

Mellékesen nekem ez nem tetszett a filmben, hogy mikor pl. Nick meghalt, mindenki olyan tökjól elvolt, kb csak Jodien volt érezhető, hogy tényleg hiányzik neki. Nem azt mondom, hogy mindenkit full feketébe kellett volna öltöztetni.. csak én tényleg senkin nem éreztem, hasonlót se, mint Jodien. Persze, oké megemlékeztek róla, de ha a 2. évadtól kezdem el nézni, biztos nem gondolom, hogy ez a srác egy "kulcsfigura", vagy ennek a társaságnak a kedvence volt. Mondjuk Con szülei se vitték túlzásba a sajnálkozást. (akik rokonai voltak ugyebár)...

Steve halála is ugyanilyen volt... ahhoz képest, hogy annyira nagy barátai voltak, senkit nem tört meg egyáltalán. Max a féltestvérét.

Ez is az oka volt a sok új szereplő mellett, ami elvette a kedvem, hogy továbbnézzem. Mert szerintem ez nem életszerű hozzáállás, ha igazi baráti társaságról van szó, -amit ugye mutatott a film-. Egy barát elvesztése azért nyomot hagy az emberben. De mind Nick, Steve is az adott részben voltak főképp megemlítve, hogy szörnyű, hogy meghaltak, utána egyszersem kerültek szóba többet, mégcsak annyira sem, hogy hiányoznak vagy bizonyos szitukban, ami rájuk volt jellemző... Ez elég furcsa. (én ezt biztos másképp csináltam volna meg.. persze nem kell egészen 400 részen át arról beszélni, hogy ki mennyire hiányzik, de olykor megemlíteni szerintem nagyonis életszerű lett volna.)

Persze, ez kényes téma. De akkoris, szerint simán lett volna jogosultsága a dolognak, hogy hogyan lehet feldolgozni a gyászt. Vagy ez ilyen életkori sajátosságnak állították be, hogy a középsulisok nem akartak ennyire nyíltan megemlékezni a barátjukról, mert még nem tudták a témát hogy kezeljék? Pedig nyilván egy ilyen korban lévő fiatalnak is vannak érzései..szóval nem értem..

Ami viszont pozitívum: az Rivers személyiségfejlődse :)

Amit írtál, hogy vagy húzzák v hirtelen befejezik... igen... hát a húzásra itt a remek példa, a Gimi... a hirtelen befejezésre meg a True Calling. Az egy jó kis sorozat volt, de nagyon hülyén lett vége. Ahogy olvastam, pont ezért amit írtál: nem hozta a nézettséget. :(

2017. jún. 6. 06:35
 12/12 anonim válasza:
Én most kezdtem el nezni a sorozatot es nagyon tetszik.Nick mibe fog meghalni?Nekem o a kedvencem:(
2021. márc. 13. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!