Emlékeztek még Az elsüllyedt világok című rajzfilmsorozatra?
Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem 1990-ben ment délutánonként. Főbb szereplők: Spartacus, Árkána, Bob, Rebeka, Shag Shag, Bikk, Bakk, Agyalap, Maxigáz, Zsebpiszok, Popocici, Popfej, Shagmir, Loria, Shangor, Shangora.2017. febr. 5. 07:05
1/11 anonim válasza:
Igen emlékszem, kiskoromban néztem de iszonyatosan nyomasztó hangulata volt, megmaradt pár jelenet de nem különösebben vidám mese volt.
2/11 anonim válasza:
Ja. Jó kis sorozat volt, én talán 2005-ben láttam a Minimaxon.
3/11 anonim válasza:
Én is a Minimaxon néztem màr, kiskoromban. Emlékszem, hogy kicsit unalmasnak és furának tartottam, mégis mindig néztem mikor ment.
4/11 anonim válasza:
azok a 90-es évek...a főcímzene nagyon tetszett azt hiszem valamilyen Kriszta énekelte
5/11 anonim válasza:
Én is a 90-es években néztem annak idején / de jó is volt az az évtized... /. Klassz kis sorozat volt, nagyon! Azok a lökött kalózok haláli pofák voltak!:-)
Kár, hogy nem vetíti évek óta egyik csatorna sem.
6/11 anonim válasza:
Gyerekként néztem, de nagyon féltem tőle. Főleg a végén lévő daltól, amiben jelentek meg azok a szörnyek. De ha más nem volt, akkor néztem.
7/11 anonim válasza:
Igen, jó rajzfilmsorozat volt, történelmi és mitológiai elemekkel. Felnőttként végignéztem mind az 52 részt, de gyerekkoromban jobban tetszett. A franciáknak egyébként nagyon jó rajzfilmsorozatuk még A nyomorultak Victor Hugo regényéből, illetve Albert Barillé Egyszer volt sorozatai.
8/11 anonim válasza:
A 90-es években néztem, talán 6 éves lehettem akkoriban, nagyon szerettem, bár szerintem nem feltétlenül értettem meg mindent belőle akkoriban. Néhány részt felvettünk videókazira, és amikor évekkel később megnéztem őket újra, akkor estek le igazán dolgok. Nagyon jó történetnek tartom.
9/11 anonim válasza:
Nekem rémálmaim voltak tőle :) Szerintem kis gyerekeknek nem annyira való. Én 5 évesen láttam!
10/11 anonim válasza:
Én amikor kicsi voltam akkor féltem tőle, de most véletlenül újra rátaláltam, és nagyon tetszett, végignéztem az egészet.Nem való kisgyerekeknek, főleg, hogy tele van elég komoly társadalomkritikával, szimbólumokkal, amiket 4-5 évesen nehéz megérteni és a sztori jellegéből adódóan nem egy kimondottan vidám mese. A vége nagyon megérintett, nekem kicsit Gyűrűk Ura fílingem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!