Mi a véleményetek az Elsüllyedt Világok című rajzfilmsorozatról? Vannak élményeitek róla?
Figyelt kérdés
Én emlékszem rá, hogy 1993 körül láttam az intróját, talán 2-3 éves voltam, és tetszett a dal, de sírva fakadtam tőle, aztán valahogy elfelejtődött, és amikor 2005 körül újra adta a Minimax akkor eszembe jutott, hogy "hú basszus, erre emlékszem!", meg a szereplők kinézete is beugrott, hogy ilyet már láttam valahol, főleg Arkana-t.
Most felnőtt fejjel megnéztem pár részt és szerintem nagyon igényes, elgondolkodtató mese nagyobb gyerekek számára, a mai meséknél sokkal értelmesebb.
2015. szept. 8. 20:21
1/3 anonim válasza:
Ugyanígy gondolom! Most láttam pár régebbi műsort, ami kisgyerekként lenyűgözött, de csak most 15 évesen értem csak meg az értelmét néhánynak. Szerintem is nagyon jó sorozat volt, bár nem igazán emlékszem a cselekményre, de sokkal jobban ki volt dolgozva, mint a mostani mesék. A legtöbbjük vagy oktató mese, vagy valami idióta "lefoglaló" műsor a gyerekeknek, amíg a szülők valami mással (:D) vannak elfoglalva...Hát igen, régen minden jobb volt, pedig én is, ahogy mondtam, csak 15 éves vagyok, nem értem meg olyan sok mindent, de van valamennyi tapasztalatom.
2/3 anonim válasza:
Szerintem 90-ben ment. Abban az évben kezdtem az iskolát és tudom hogy előtte volt. Jó kis sorozat volt, kár, hogy akkor nem adták végig. De most felnőttként végignéztem ám.
3/3 anonim válasza:
Én amikor kicsi voltam akkor féltem tőle, de most véletlenül újra rátaláltam, és nagyon tetszett, végignéztem az egészet.Nem való kisgyerekeknek, főleg, hogy tele van elég komoly társadalomkritikával, szimbólumokkal, amiket 4-5 évesen nehéz megérteni és a sztori jellegéből adódóan nem egy kimondottan vidám mese. A vége nekem sírós volt, csak franciául láttam,szinkronizálva képtelen vagyok nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!