Mi a véleményetek a kerbal space programról? Milyen jó élményeitek vannak vele kapcsolatban? Mik a pozitívumai, mik a negatívumai?
Figyelt kérdés
Persze azoktól kérdezem akik ismerik :) szerintem nagyon szórakoztató, és rendkívül addiktív.2014. szept. 8. 22:34
1/1 anonim válasza:
Az elején, amikor még nem értettem a működését, elég nehéznek éreztem a játékot. Sok-sok gyakorlás után sikerült Föld (vagy inkább Kerbin) körüli pályára állni. Akkora sikerélményt éltem át, amilyet meg nem nagyon. Utánna a Mun-t céloztam meg, de az első pár űrhajósom a Nap körül végezte. Ezután jött a Minmus, majd az "űrlaborok". Jelenleg a legtávolabbi űreszközöm egy, a Mars (Duna) körül keringő kis műhold.
Tipikusan az a játék, amiben a legapróbb cél teljesítse is hatalmas sikerélményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!