Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a "Kérem a...

Mi a véleményetek a "Kérem a következőt" című rajzfilmsorozatról? (Dr. Bubó)

Figyelt kérdés
Én 1999-es születésű vagyok,és VHS-en láttam néhány epizódot 2001-2002 környékén.De úgy gondolom,most,hogy pár részt újranéztem,hogy mindenkinek szórakoztató sorozat lehet,"örök klasszikus".Szerintetek?

2013. okt. 14. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút vállalható még felnőtt fejjel is. És inkább ezeket nézd (azért Romhányi Józsefék itt is kitettek magukért), mint a mai idióta rajzfilmeket vagy ifjúsági sorozatokat!:)
2013. okt. 14. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zseniális sorozat, eredeti humorral, bármelyik korosztálynak ajánlott.
2013. okt. 15. 07:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vallom azt a nézetet, hogy ami klasszikus, az automatikusan jó is, és ehhez a rajzfilmhez sem fűződik valami sok gyermekkori emlékem, de mikor felnőve belenéztem, hogy milyen is, szórakoztatónak találtam. A szövegek, szójátékok zseniálisak.
2013. okt. 15. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 1990-es születésű vagyok, gyerekként nem értettem benne a felnőtt poénokat, de tetszett az igényes megrajzolása, meg az olyan poénok amiket gyerekként is értettem pl. Erdőrség, Csőrmester stb., most zseniálisnak tartom, azért buta ember ilyen szellemes rajzfilmet nem tud összedobni.
2013. okt. 16. 02:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy 2 meg 3 évesen látott mesére emlékeznél,szóval nyilván később láttad.

Nekem mindig is tetszett, emlékszem,hogy a Minimaxon néztem

2013. okt. 27. 08:59
 6/6 A kérdező kommentje:

De,emlékszem.Sok mondat megragadt bennem,pl."Túrjatok!Túrjatok!Húzódjatok a föld alá!"

"Nem bikini,bekenni!"

"A gátőr?!Ki itt a gátőr?!"

2013. okt. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!