Emlékeztek még Az elsüllyedt világok című rajzfilmsorozatra?
Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem 1990-ben ment délutánonként. Főbb szereplők: Spartacus, Árkána, Bob, Rebeka, Shag Shag, Bikk, Bakk, Agyalap, Maxigáz, Zsebpiszok, Popocici, Popfej, Shagmir, Loria, Shangor, Shangora.2017. febr. 5. 07:05
11/11 anonim válasza:
Igen. 2005-ben néztem a Minimaxon, 4 évesen. Sose értettem, hogy miről szól, de mégis szerettem. Csak annyi jött le az egészből, hogy utazgatnak, de hogy miért, kik, honnan vagy hova, az csak akkor állt össze mikor 14 évesen újranéztem pár részt. A szörnyeket szerettem én a legjobban... ami azért nem meglepő, mert én a Magyar népmesékben is a sárkányt meg az ördögöket kedveltem kiskoromban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!