Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Emlékeztek még a Szívtipró...

Emlékeztek még a Szívtipró gimi (Heartbreak high) c sorozatra?

Figyelt kérdés

Én már közelebb vagyok a 40-hez, de még mindig annyira szeretem ezt a sorozatot.

Ma már a gyerekeimmel szoktam nézni (gépen megvan nekem az első 3 évad - azért csak ennyi, mert szerintem a jó szereplők csak eddig voltak benne kb.aztán lecserélődött a gárda java).

Olyan jó volt ez a sorozat, nem? Volt benne minden, mégsem volt olyan mű és közönséges a tálalás, főleg ha olyan is volt a téma.

Nektek volt kedvenc karakteretek, vagy konrkét kedvenc részetek?

:)

2017. jún. 3. 07:07
1 2
 1/12 TR75 ***** válasza:
47%

Én inkább csak az első 2-3 évadot szerettem, utána tényleg meredeken zuhant a sorozat színvonala, egy idő után már mindenki mindenkivel kavart, gyenge sztorik, gyenge színészi játék. Pár éve újra megnéztem pár részt a sorozat későbbi részeiből, hát nyújtották a semmivel rendesen :S

Con Bordino különösen irritáló volt :-D

Miss Milanót kedveltem :-)

2017. jún. 3. 15:47
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen pontosan. Én nem is tudom igazából már a későbbi részekben mik történnek, csak emlékszem, hogy jött egy újabb szépfiú Nick után. Én addig néztem, amíg Jodie visszament az iskolába és elénekelte az utolsó dalt, hogy megmentse a Hartley-t a bezárástól. Nekem ez maradt a lezáró rész. Tehát a 3. évad utolsó része.

Tanárok közül nekem Yola volt a favorit. Diákok közül pedig Jodie és Rivers :)

Én amúgy azért szeretem ezt a sorozatot, mert életszerű.. a karakterek, a helyzetek, események, gondok, gondolkodás. Olyan témákat dolgoznak fel benne, ami egy ilyen koru fiatal életében előfordulhat.

A lányokon nincs 5 kg smink, nem 100%-osan tökéletes a hajuk soha, nem öltözködnek úgy, hogy mindenük kilátszik.Egy farmer - póló kombó van rajtuk és mégis nőiesek benne.

A fiúk sem, ők is egyszerű ruhákban, néha kopott felsőben- nadrágban. Nem az, hogy a film kedvéért ilyen olyan márkás ruha van mindenkin.

Jó nyilván a 90s évek ilyen volt. De gondolom érthető a kontraszt, hogy mit akarok mondani.

Sajnálom, hogy többen nem írtak :( Ebből is látszik, hogy ezen az oldalon már nem feltétlen ismerik ezt a filmet, ami azt jelenti, hogy öregszünk! :)

2017. jún. 4. 08:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja hát Con ... igen, az ő karaktere megér egy misét :D De én sokat nevettem rajta, olyan kis minden lében kanál paprikajancsi, de teljesen szerethető :)
2017. jún. 4. 08:09
 4/12 TR75 ***** válasza:

Azért voltak márkás cuccok. Például Stüssy ruhák minden mennyiségben (nálunk annyira nem volt ismert márka - talán még most sem az -, de az Egyesült Államokban és Ausztráliában nagyon menő volt).

Név szerint már nem nagyon emlékszem senkire, Miss Milano is úgy jutott eszembe, hogy megnéztem az IMDb-n.

Volt az elején még valami románc is a motoros tanárnő meg az osztály rosszfiúja között, amit több részen át (talán egy egész évadon?) keresztül alakítottak.

A sorozat végére már szinte tényleg csak arról volt szó, hogy A jár B-vel, de C szerelmes A-ba, ezért elcsábítja, D meg összejön B-vel, aztán D összeköltözik C-vel... mindenkinek megvolt mindenki. Az a Drazic-gyerek meg... Nick helyére találtak egy jóképű csávót, aki egyben a rosszfiú is volt. Tiszta haszon.

A végefelé már én sem követtem folyamatosan, aztán pár éve, amikor ismételték, bele-belenéztem, hát... minden pénzt kisajtoltak a sorozatból, a végére már teljesen ötlettelen lett.

Persze, egy "Első Csók"-nál vagy a "Heléne és a fiúk"-nál még a végén is ezerszer jobb volt.

2017. jún. 4. 16:32
 5/12 TR75 ***** válasza:
Ja, igen, Rivers volt, aki a tancsinénivel kavart :-D
2017. jún. 4. 16:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, Rivers és Sam.. pont most tartok ott :) na ez pl egy jó vonal lett a filmben szerintem.. (elkezdtem újranézni pár hete.. :o) )

Na, ezt a ruhamárkás dolgot nem tudtam!

Amúgy nekem Nick nem volt kedvenc karakter, de sajnáltam, hogy így írták ki hirtelen a sorozatból.

Nem is értettem a váltást, mert szerintem sokan kedvelték... hogy miért kellett szó szerint vele elkezdni és sok más karaktert egyik részről a másikra ugyanígy kisöpörni...(?)

Persze, újítani akartak, frissiteni, gondolom... dehát akkoris..

Ezért is írtam, hogy csak az első 3. évadot néz(t)em, az egy jó lezárása a filmnek, Rivers és Sam megszöknek ... Jodie befut, ezért tűnik el, Rose gyereket szül az idegbajos tanár is lelép, na meg Yola és Milano is...szóval az összes szereplő, aki a javát adta a 2. évadra eltűnik :(

A 4. évad első pár részében meg teljesen új arcok jönnek és az örökbe fogadott fiú (Steve) is egy balesetben meghal.

Azt néztem a wikipedia oldalán, hogy Con volt az egyetlen karakter, aki még jópár részben szerepelt az újakkal is, aztán őt is kisöpörték valami cserediák ötlettel.

Én az új szereplőket már nem is ismerem, valami halványan rémlik, amit írtál, de annyira nem fogott meg egy karakter sem, mint akikről írtam.

A vicc, mikor erről a filmről van szó, akkor a többség egyből az új szereplőket kezdi sorolni... vagy a másik véglet: azt se tudják mi ez :D

na, mindegy... Igazából örülök, hogy legalább 1 ember képben volt... :)

Jó volt kicsit így beszélni róla :)

Szép napot neked!

2017. jún. 5. 07:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát én olyan 10 éves lehettem amikor adták a tv-n, azóta sajnos nem tudtam beszerezni (ha tud valaki használható linket ajánlani, azt megköszönném). Emlékszem, hogy szerettem nézni, habár konkrétan már nem emlékszem mik történtek, Drazikre emlékszem, hogy mindig csinálta a balhét, meg Lara Cox-ra akit azóta több szerepben is láttam
2017. jún. 5. 17:25
 8/12 A kérdező kommentje:
17:25-ös válaszoló: azok már az újabb részek voltak...a 3. évad utáni időszak.
2017. jún. 5. 18:22
 9/12 TR75 ***** válasza:

Na ja, Lara Cox. Ő majdnem 100 részben szerepelt, az egyik kézről-kézre adott csaj volt a gimnáziumban :-D

(Abi Tucker (Jodie) azóta is előfordul filmekben, sorozatokban, a McLeod lányaiban is szerepelt, a The Secret Life Of Us című filmben, majd a sorozatban is főszerepe volt az elején, és egészen merész jelenetei is voltak.)

Con amúgy visszatért felnőttként is, mindenféle gyanús bizniszei voltak, meg ő volt a büfé/vendéglátóipari egység főnöke.

2017. jún. 6. 03:43
 10/12 TR75 ***** válasza:
Hát igen, a sorozatokkal általában az a baj, hogy minden pénzt ki akarnak sajtolni belőlük, ezért nyújtják őket, mint a rétest. A másik lehetőség, amikor nem megy a szekér (nem hozzák az elvárt nézettséget), és hirtelen befejezik őket.
2017. jún. 6. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!