Mit gondoltok arról, hogy Ruggero azt mondta, hogy Karol
csókja undorító?
1/10 A kérdező kommentje:
Véletlenül írtam kérdőjelet a "meghallotta" szó után,bocsi.
Nagyon szemét dolog volt ez Ruggero-tól. :c Mondjuk Karol vele nem volt rosszban, tehát lejáratásnak nem venném. Ugye mielőtt mondta, hogy undorító volt a csók, arról beszélt, hogy milyen fülledt volt az idő. Gondolom nem kellemes érzés volt így smacizni. És ez még jól is jött neki, mert a barátnőjének voltak féltékenységi jelenetei Karol miatt (még a vak is látta). Tehát egy kicsit beoltotta Rugge Karolt Cande előtt az adásban, hogy Cande egy kicsit lenyugodjon. Fú, az az önfeledt röhögés, amikor kiröhögik Karolt a fél világ előtt. >:( Karol így sincs olyan jóban a többiekkel, már Ruggero is beállt a sorba, kikövette Instagrammon Karol. Teljesen megértem, mert mégha tréfa is lett volna (nem annak látszott), akkor is! Karol még csak 17, és az a csók a műsor része, szerződés köti őket ehhez, és ennyi erővel Karolnak sem jutott jobb sors. :) Ezt leszámítva imádom azt a srácot, de ez már sok.
2017. máj. 27. 12:27
3/10 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled.De én tényleg nem értem,hogy Cande miért olyan féltékeny!Luna és Matteo kettő szereplő egy sorozatban,akiket eljátszik kettő színész.Mi ezzel a baj?
Szerintem nem ezzel van a baj...
Úgy gondolom, hogy Karol hiába mutatja azt az ennivaló énjét (😝) a sorozatban,meg úgy a nyílvánosságnak, de a próbák és a forgatások alatt nem fotózkodik, sőt szerintem nem is bírják a többiek (nem a levegőbe beszélek, olvastam)
Szóval Ruggero se kivételezik vele...
2017. máj. 27. 21:09
De miért utálják?
Belinkeltek egy oldalt ilyen dolgokról velük?
De azt tudom, hogy Lioval jóban van.
2017. júl. 6. 21:06
6/10 A kérdező kommentje:
7/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam hogy Ruggero 23 éves (javítsatok ki ha tévedek) és azért egy 17 évessel csókolózni... Nem azt mondom hogy egy 17 évessel undorító lehet csókolózni, hanem azt hogy 23 évesen elég furcsa lehet. Ráadásul ha jobban megnézitek akkor nem volt a végén igaz a csók hanem csak egymáshoz nyomták a szájukat. (de lehet hogy rosszul láttam, akkor Bocsi). Bár akkor durva hogy a nyilvánosság előtt mondja ezt.
2017. júl. 24. 20:10
8/10 anonim válasza:
Juj ez durva x_x En errol meg nem is hallottam...basszus de nagy parasztsag volt Rugerrotol...😝😒
2017. júl. 31. 12:09
Hol lehet ilyen dolgokat olvasni róluk?
2017. aug. 1. 19:28
10/10 Cicamica2000 válasza:
Én csak annyit szólnék hozzá, hogy én úgy tudom Ruggero imádja Karolt.
Meg a csók és a színészeti csók nem ugyan az.:)
2017. nov. 9. 23:02
Kapcsolódó kérdések: