Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit gondoltok a Szökés...

Ti mit gondoltok a Szökés (Prison Break) című sorozatról?

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első évad tökéletes a többi már csak
2017. máj. 6. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első évad tényleg zseniális, a többi nézhető, ez vonatkozik az új 5. évadra is.
2017. máj. 6. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Soha nem lesz olyan mint a régi. Az új generációnak viszont lehet bejön majd.
2017. máj. 6. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó. Én, minden évadot szerettem, konkrétan ezen nőttem fel. Bár az ötödik évad nagyon az akciók körül forog, de még így is szeretem. Inkább azt mondanám rá, hogy tartja a lépést a mai filmekkel. Ha olyan lett volna mind mint az első évad akkor már rá untunk volna. így viszont változatos. Azt viszont sajnálom, hogy baromi jó karaktereket háttérbe szorítottak az ötödik évadban.
2017. máj. 12. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem 1-5-ig is, tökéletes, imádom a karaktereket, Michael profizmusát, akciót, drámát, szerelmi szálat, és mindent! :D
2017. máj. 26. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Túlhypeolt, unalmas sorozat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy időben néztem, de aztán ráuntam.
2017. okt. 22. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!